Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úspora při balení cigaret

Od: kurak odpovědí: 12 změna:

Zajímalo by mě kolik ušetřím když si místo krabiček budu kupovat tabák a kolik si toho malého balení asi za 110 kč cigaret ubalím a kolik i z těch větších balení. Máte někdo zkušenosti? Kolik zhruba ušetřím peněz?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabak
hodnocení

2x

Velké balení tabáku 71 gr. cena 265 Kč až 129 ks cigaret. 1 cigareta vyjde na 2 Kč. Krabička cigaret cca 100 Kč, 1 cigareta 5 Kč. Dutinky 250 ks cena cca 35 Kč.

cigaro
hodnocení

0x
1) kupte si vami zvoleny tabak 2) kupte si vami zvolene dutinky 3) kupte si vami zvolenou balicku 4) spocitejte si naklady a vydelte poctem vyrobenych cigaret.
mznj*

Tak to je rada minimálně za Nobelovu cenu. Jaký to má smysl?

vilik*
Smysl to má ten, že každý si balí jinak, takže má každý jiný počet cigaret z jednoho balení.
Takže odpověď typu z jednoho balení 100 ks je zavádějící.

liska5
hodnocení

0x

Mám zkušenost, že nejlepší je nekouřit a tu ušetřenou stovku denně investovat do zdravé stravy a cestování.

Právě mi zemřela sousedka-kuřačka na rakovinu plic, a ten nade mnou tráví dny s cigaretou na balkoně a nad ránem nepřetržitě kašle. Mám je litovat?

lmgify

100,- denně = 36 500,- za rok. Hezká dovolená nebo 3 nové TV nebo 4 nové špičkové mobily nebo ... KAŽDÝ ROK!

liško přesně tak.

juraja*

Ajéje

kde já to jen slyšel, že každý nekuřák má doma Ferari

hodnocení

0x
Takovych lidi uz jsem videl, nakonec se na to vykaslali, protoze se jim to nechtelo porad motat... Reseni je jednoduche a to prestat.vyhod to ma mnoho.

veronica
hodnocení

0x

Uspoříš především proto, že volný tabák není tak moc vypraný, jak v běžných cigaretách. Relativně neškodného nikotinu vstřebáš víc z menšího množství balených cigaret. Nikotin se z tabáku extrahuje pro farmaceutický průmysl a terprve pak jde tabák do cigaret.

jabraka*
hodnocení

0x

Nej

zdravější je nekouřit!

juraja*
hodnocení

0x

Počítejte tak cca polovinu z kupované krabičky cigaret. 45-55 kč

já balím už nějakej ten pátek cca ...15 let,záčínal jsem s tím plastovým bazmekem na plnění dutinek,to vás opravdu muže brzo omrzet.

teť mám pár roku tuhletu srandu

cigarety.heureka.cz/...

a 20 cigaret udělám za 3,5 minuty

edit:když se vám podaří sehnat dobrý tabák bez kolku (nemyslím to sušené kukuřičné listí co prodávaj poláci).

tak máte krabičku třeba za 20 kč

tu máte video jak se používá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]