Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě kolik ušetřím když si místo krabiček budu kupovat tabák a kolik si toho malého balení asi za 110 kč cigaret ubalím a kolik i z těch větších balení. Máte někdo zkušenosti? Kolik zhruba ušetřím peněz?
Mám zkušenost, že nejlepší je nekouřit a tu ušetřenou stovku denně investovat do zdravé stravy a cestování.
Právě mi zemřela sousedka-kuřačka na rakovinu plic, a ten nade mnou tráví dny s cigaretou na balkoně a nad ránem nepřetržitě kašle. Mám je litovat?
Počítejte tak cca polovinu z kupované krabičky cigaret. 45-55 kč
já balím už nějakej ten pátek cca ...15 let,záčínal jsem s tím plastovým bazmekem na plnění dutinek,to vás opravdu muže brzo omrzet.
teť mám pár roku tuhletu srandu
a 20 cigaret udělám za 3,5 minuty
edit:když se vám podaří sehnat dobrý tabák bez kolku (nemyslím to sušené kukuřičné listí co prodávaj poláci).
tak máte krabičku třeba za 20 kč
tu máte video jak se používá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.