Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel navštěvuje mámu bývalé

Od: alice* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, nejsem taková, abych si partnera přivlastňovala, říkala, co má dělat nebo mu něco zakazovala. Přítel se před dvěma lety rozešel se svou bývalou, se kterou má nyní již devatináctiletou dceru. Navštěvuje ji (dceru) doma, když tam jeho bývalá není, to mi samozřejmě nevadí a věřím mu. Ale cítím se divně, když byl na návštěvě u mámy své bývalé. Možná se cítím divně, protože jsem se to dozvěděla, ale možná i proto, že mi to přijde jako podraz, protože má mě a měl by patřit do mé rodiny a být její součástí a ne cizí, kde ten vztah skončil.. možná se tak cítím, protože jsem v životě neměla vážný vztah a hned se ocitnu v takové situaci, prosím, neodsuzujte mě.

Prosím jen o názor a předem děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Na tom není nic špatného. Pořád to je a bude babička jeho dcery. A pokud spolu mají dobrý vztah, proč by měl skončit jen proto, že si našel Vás? Ona mu není cizí a Vy se to pokuste prostě respektovat. Má sice nový vztah, ale proč by měl přestat komunikovat s babičkou své dcery kvůli tomu? On se rozešel s partnerkou, ne s babičkou své dcery. Takže byste se s tím měla vyrovnat a nemít mu to za zlé. Zkuste být v této věci tolerantní. On se může stýkat s kým chce, ať se Vám to líbí nebo ne.

hodnocení

3x

Třeba s babičkou své dcery projednává něco, co se týká děvčete. Může jít o školu, výchovný problém, dárek k narozeninám, prázdninový pobyt... Cokoliv normálního a neškodného. Ani mezigenerační přátelství by ale nemělo vadit.

lmgify
hodnocení

3x

Holce bylo 17, když se rozešli, tzn. že bývalou tchýni znal tenkrát skoro 20 let a třeba si rozuměli a zůstali přátelé.

Jí zná 20 let, tebe 2.

vilik*
hodnocení

1x
Za to byste si ho měla naopak vážit. Nebo byste raději, kdyby se rozchodem s původní partnerkou úplně odstřihl od té rodiny? A kdybyste ta parnerka byla vy, byla byste nejraději, kdybyste navzájem přerušili všechny styky? A třeba i ve zlém?
Naopak, divím se, že se nestýká i s bývalou, mají spolu dítě a jsou za ně zodpovědní oba stejně, měli by důležité věci řešit společně.
Váš dotaz ve mně bohužel vzbuzuje dojem, že nejste úplně zralá pro vztah, rozhodně ne pro vztah s partnerem s dětmi.

hodnocení

0x
Kontrolní otázka: jak jste se to "
dozvěděla"? Není třeba zádrhell tomto způsobu?

martl
hodnocení

0x
Děkujeme za oznámení. Myslím si, že je to asi normální. Rozešel se s bývalkou a né s babičkou své dcery.

houbes*
hodnocení

0x
Musíte pochopit, že on se nechová, že za vším pálí mosty.

olinl
hodnocení

0x

..jeď jednou s ním na návštěvu k jeho bývalé tchýni. Pokud bude mít něco proti, budeš vědět že je něco "v nepořádku", pokud s tím bude ihned souhlasit, není problém. Můžete jen dát "rychlé kafe", prostě ji můžeš poznat i ty sama a vyhodnotit situaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]