Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
omlouvam se za ponekud nevhodny dotaz a doufam, ze nikoho nepohorsim, nicmene je mi jiz 18 a jsem mezi kamaradkami jedina panna, tak se stydim ptat. A ve filmech pro dospele jsem na tuto vec asi nenarazila. Prosim tedy o jasne a strcne odpovedi a zadne nadavky ci "rypani”, ze to mam jiz znat, jsem stara panna apod.
Zajimalo by me, jak vypada penis muze, kdyz muz lezi a penis mu stoji. Ma ho jakoby na brise ,nebo mu stoji ve vzduchu? Dekuju.
přibližně je otočený stejným směrem, jako malá ručička na budíku, když ukazuje na jedenáctou hodinu.
Technicky bychom řekli, že v případě milování v pozici na koníka (on leží na zádech a ona sedí na něm jako na koni), jsou jeho i její orgány nasměrované přesně osou na osu. Při milování tvář na tvář nejsou orgány přesně v ose a proto začátečnící mívají problémy.
Takže víš co máš dělat, až to nějakému klukovi nepůjde. Polož ho na záda a přeber iniciativu.
..jojo, v poloze na břiše záleží i na spodním terénu.. Slečna(pokud to není nějaký vtipálek) je na internetu a nezkoukla nikdy žádné péčko..
Ahoj Rozi,
rozhodl sem se, že Ti odpovím. Koukám že tě tady spíš hejtí a ponižují, než aby to narovinu řekli.
Penis když stojí, tak ve stoje bývá buďto rovně, anebo nahoru k břichu - pokud je kluk hodně vzrušenej, dovolim si tvrdit, že jde vždycky nahoru k břichu.
Pokud kluk leží a je hodně vzrušenej, jde mu penis vždycky k břichu! Pokud ne, nemá plnou erekci nebo s ni má problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.