Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít spoluzaměstnance?

Od: pablo odpovědí: 12 změna:

Pracoval jsem pro společnost, která má po ČR více poboček, ale již nepracuji. Hledám dvě osoby, které pro společnost pracovaly a i když s většinou věcí si nějak poradím, protože "všechno jde" tak zde uvítám jakoukoliv radu.

Osoba č.1 : znám jen přijímení a vím jak vypadá, protože byla v televizi v jednom pořadu. Víc nevím z jakého je města a pobočky.

Osoba č.2 : pracovala se mnou na pobočce naší a znám jen jméno a přijímení jsem bohužel zapomněl. Bydlí někde u nás.

PS : společnost mi to pochopitelně tají připomínám.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak jestliže jste bývalý zaměstnanec, tak se zkuste zeptat účetní, nebo personalisty. Ti většinou znají lidi v podniku

pablo
hodnocení

Neřeknou účelově a prý navíc nesmí to bych se tady neptal. Vyyužil jsem všech možností.

Tak to jsme asi divná firma - nám zasílá sexkretářka každý měsíc aktualizovaný seznam zaměstnanců s jejich tel i mail kontakty.

hodnocení

0x

Píšete, že jste využil všech možností, tak to se těžko radí. Zkusím se tedy "zeptat" :) Facebook jste zkoušel? Když jsem se snažila sehnat jednu lektorku, co učila nějaký kurz přede mnou, tak jsem napsala všem, které na FB byly toho jména. Jako první těm, které byly z okolí, pak i některým dalším, pokud vypadaly, že by mohly být "z profese".

lmgify

Přidám se - jestli je to velká firma, tak se s tím třeba lidi pochlubili na Linkedin. Nebo tam kontaktuj jiné lidi z té společnosti a třeba oni budou ty tvoje lidi znát.

pablo
hodnocení

Díky oba za názor. Jistě hledám nějakou kulišárnu, protože je to těžké, ale je to výzva. Facebook a LinkedIn nemám, ale nápad dobrý, ale osob takového jména tam můžou být tisíce. Nováková to zrovna není, ale bude jich i tak dost. Jednodušší mi přijde najít tu místní, ale jak? Já dokážu forenzně vyhledat, ale ted se nemám čeho chytit.

hodnocení

0x

Určitě z toho zaměstnání máte dost kamarádů, bývalých kolegů. Jistě si někdo z nich vzpomene na společné spolupracovníky, které hledáte. Jaga.

pablo
hodnocení

Dobrý den,

jistě že znám všechny a mám i telefony, ale oni to neřeknou, protože se tam podvádí a oni to ví. Mě vyhodili účelově a toho spoluzaměstnance kterého hledám (znám jen jméno bez přijímení) také přede mnou a už vím proč. Slušné vyhodí a ty kteří jsou ochotni mlčet nechají.

Pak je tu další osoba z jiné pobočky a ta byla v televizi a znám tedy přijímení a nic jiného tam neříkali ani město, pobočku, nic. UOOU se neozval jak s informacemi. Policie to neřekne.

olinl
hodnocení

0x

Otázkou ještě je, jestli se chtějí setkat oni s tebou.

pablo
hodnocení

Věřím tomu, že ano.

Zkus kontaktovat někoho jiného, kterého znáš. Pokud jsi tam pracoval, musí takových být více. Přes ně se pak dostaneš dál. Nechce se mi věřit, že by se spolupracovníci (aspoň ti nejbližší) neznali, to nemá logiku. Pokud s tebou nechtějí komunikovat, asi ví proč a ty to víš taky.

pablo
hodnocení

To jsem již udělal a oni se bojí. Neřeknou mi to. Asi je zastrašují, protože se tam podvádí a oni to ví. Tak proto hledám tu vyhozenou přede mnou, porotože je mi jasné proč letěla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]