Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženský zdravotní problém

Od: hello* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na případnou léčbu mé nemoci. Nikdy jsem neměla pohlavní styk, takže přenosnost vylučuji, ale poslední čtyři dny pociťuji velké svědění v oblasti genitálií. V prvních dvou dnech to bylo téměř neznatelné, ale zejména dnes to bylo skoro k nevydržení. Jako malá jsem prodělala zánět močového měchýře, ale nyní nepociťuji ani potřebu stále chodit na toaletu, ani bolest při močení. Pouze velmi silné až bolestivé svědění. Také mám velmi silný výtok, ale jeho barva a konzistence jsou také obvyklé, oblast genitálií je mírně oteklá. Zkusila jsem použít krém (volně prodejný) na kvasinkovou infekci i prášky na bolest a alergii, ale stále nic nezabralo. Kdyby to byl menší problém, nechci s tím zbytečně zatěžovat doktory, ale potřebuji si být jistá. Nevíte, o co by se mohlo jednat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pěkný den,

vyrazila bych na gyndu. Já na tohle vyfasovala plnou tašku léků. Doktorka říkala,že kdyby se to neléčilo,mohla bych dostat zánět v děloze. A to přece nechcete.

ddd
hodnocení

2x

jdi hned na gyndu.Léky jedny nemusí zabrat.Lékař mi na to napsal jedny léky a ty vůbec nezabraly,tak musel napsat jiné.To si sama nevyléčíš

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Proboha děvče, hlavně si ve svém věku (předpokládám, že hodně mladém) a bez jakýchkoliv zkušeností, nedělej žádné vnitřní výplachy ani si nepatlej "cokoliv" do pochvy. Jakákoliv "babská" léčba akorát změní průběh problému, a lékař pak nemusí dobře poznat, o co se jedná. Vůbec si s tím nezahrávej. V dnešní době tak rozvinuté migrace můžeš "získat" kdekoliv ledacos. Běž se poradit na gynekologii. Tam čerpej zkušenosti s léčbou. Ida

lee*
hodnocení

1x
Zrovna s timhle bych sla k lekari a jako babskou radu jsem slysela potrit prirozeni a mozno zavest i prstem dovnitr vychlazeny bily jogurt. Idealne hollandia - hlavne nic slazeneho. Ja na takoveto problemy nejak netrpim, stalo se mi neco podobneho jednou pred lety a jogurt pomohl velmi rychle.
no

tuhle babskou radu jsem v 16 poslechlaba jeste ju noc jsem na dovolene v jiznich cechach skoncila na pohotovosti.

no
hodnocení

0x

na 90% je to kvasinkova infekce.okamzite nasadit dietu(zadne cukry, zadne cerstve pecivo, kvasnice..,jist bile jogurty a pit kefiry,acidka), koupit si tantum rosa na vyplachy, na noc zavest vaginalni cipek.(napr.clotrimazolum).Koupit si ,, jogurtove kultury,,v lekarne.Idealne se objednat na gynekologii,kde NIKOHO nebudes obtezovat.naopakmje to rozumne,od toho tam jsou.

hello*
hodnocení

Ale když jsem použila krém na léčbu přesně tohoto onemocnění a nezabral, není možné, že to kvasinky nejsou?
no

trva nekolik dni, nez kremy a cipky a vyplachy zaberou.dieta je zaklad, bez ni to nejde, kvasinky uz jsou premnozene v tlustem streve.vyrazte na gynekologii, muze to byt i nejaky zanet, ackoliv to neni moc pravdepodobne.ale mozne to je..poprve jsem skoncila v 10 letech na gynekologii s kvas.infekci, dnes je mi 36 a bojuji stale.cim drive vam lekar prdepise leky,ktere kam zaberou,tim lepe.Pokud bude mit plno a termin az za par dnu: proti tomu silenemu svedeni zabere vyplach tantum rosa.ale to neni lecba, jen se vam ulevi.

m123*

no, zkusila vám už doktorka nechat udělat autovakcínu?

hodnocení

0x

Klidně doktory "zatěžujte", jedná se o vaše zdraví. Rady zde již byly řečeny, možná by nebylo od věci využívat nějaké laktobacily.

hodnocení

0x

Určitě zajít k lékaři na gynekologii a ten vychlazený jogurt určitě zabírá a zmírní i svědění,bílý a hustý jak už zde bylo psáno nejlépe Holandia.

no

prave po holandii jsem skoncila v nemocnici.obrovska alergicka reakce.ne kazda babska rada je ta nejlepsi,ackoliv uznavam,ze vetsinou funguji.

marfusa*
hodnocení

0x

Kvasinkovou infekci jsem měla 22 let. Vyzkoušela jsem volně prodejné léky i na předpis, ale výsledek žádný. Nakonec jsem našla lék. Jeho jméno můžu sdělit jen přes vnitřní poštu. Byla bych napadena že dělám reklamu. Lék je schválený a prodávají ho i lékárny. Také mi trochu vyléčil inkontinenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]