Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Regio jet - jak koupit jízdenku?

Od: alabala odpovědí: 3 změna:

Prosím, poradí mě někdo podrobně, jak přes internet zakoupit jízdenku na Regio jet žlutý autobus? Mám kreditovou jízdenku s určitou hotovostí, ale nemohu ji použít, protože nevím, jak na to. Na pobočce nemají čas na to mi poradit. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

0x

Pobočkou myslíte jejich klientský servis?

Nebo zkuste jinou pobočku. Posílám odkaz, kde si jí najdete. Asi víte, jak se "pohybovat"v mapě.

regiojet.cz/...

hodnocení

0x

jizdenky.regiojet.cz/... v pravé polovině stránky,lze přihlásit kreditovou jízdenku,kterou vlastníte, a potom pokračovat ve výběru dne,trasy,atd... a uhrazení nabídne i možnost využítí kredit.jízdenky

a nebo opačně,napřed zadat jízdenku a potom kredit.,již nevím přesně dělal jsem to 1x asi před rokem ale funguje to, chce to vyzkoušet (když to zvládl senior):).Na pobočce je to problém,taky jsem to zkoušel ,buď to neví a nebo nemají čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]