Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
situácia je nasledovná. Bývam v malej bytovke a v jednej rodine tu z bytovky žije dievča, ktoré sa mi páči a ako sa povie, na ktoré mám zálusk . Ja chodím na strednú (mám 18) a domov chodím väčšinou okolo 16:00. Ona chodí do školy tiež (má 19), ale žije na internáte pomerne ďaleko. Cez týždeň sa teda nevídame, cez víkendy tiež nie, keďže ani ja ani ona príliš nechodíme vonku (na dedine ani niet moc čo robiť...). Takže za čas ktorý tu žijem (2 roky) sme sa stretli možno 3x aj to len tak, že sme sa obišli vo dverách.
Som na Facebooku, aj ona tam má učet, nástenku má zverejnenú aj pre "ne-priateľov" takže zhruba viem ako žije a čo ju baví. Z FB teda viem aj to, že pravdepodobne nikoho nemá.
Situácia je teda snáď vysvetlená dostatočne, takže moja otázka znie, ako by ste sa v mojom prípade zachovali vy, akou cestou by ste sa vydali? Či by ste sa ju pokúsili odchytiť niekde vonku naživo, alebo by ste sa dali do reči cez FB? Alebo niečo iné? Aby som nezabudol dodať, ja som pomerne hanblivý chlapec :D a moje sebavedomie by mohlo byť aj vyššie...
Vďaka za rady.
I když je dnes virtuální přátelství moderní má spoustu nevýhod. Ono může zůstat pouze u toho přátelství přes FB. A navíc takovým způsobem ji může oslovit kdokoliv, ale asi už ne každý by ji oslovil osobně, a proto bych také raději volila volbu seznámení "naživo" Chtělo by to, aby jste se více setkávali a pak jí můžeš začít zdravit. Když má na FB zveřejněný profil, možná zjistíš kam chodívá třeba o víkendu. Chtělo by to se setkatkávat více než 3krát za dva roky
So stretávaním by problém nebol, sem tam ju vídam ako kočíkuje malú neter, občas zabehne do obchodu apod. Keby sa z toho už niečo vykryštalizovalo tak môžme mať celé víkendy pre seba, doteraz to tak ale nebolo práve kvôli tej mojej odvahe .
Vím oslovit jí nebude lehké. I mě se jednou stalo, že mě na ulici tak oslovil jeden kluk, kterého jsem v životě neviděla a ve městě, kde nebydlím a do teď si myslím,že si dělal srandu nebo to byl blázen. Tím tě nechci odradit, ale říci, aby si na to šel pomalu. Nedá se nic dělat musíš sebrat odvahu a navázat s ní kontakt. Kdo nic nezkusí také nic nezíská!Hlavně věř, že to dobře dopadne a buď pozitivní! Přeji hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.