Nejste přihlášen/a.
jedna z věcí které mě štvou je, že neumím komunikovat s lidmi, bojím se být sama s jedním člověkem, protože mám strach,že nastane trapné ticho, nemám si s lidmi co říct, nemám si co říct ani s rodinou, s nikým...ne že bych se bála mluvit, ale neumím rozvinout téma, vždy když se s někým bavím, tak mám strach, že téma o kterém se bavíme brzo skončí a ja nedokážu vymyslet jiné. Jsem introvertní člověk, ráda se seznamuji s novými lidmi, ale bojím se s nimi později mluvit, dokonce ani se svým přítelem už si teď nemám co říct... Chtěla bych být jako moje matka a mluvit bez problémů i s cizími lidmi, ale nejsem taková, nevím proč, chci se bavit s lidmi, ale příjde mi že nemám potřebu, bojím se dokonce chodit s lidmi ven, jen proto aby hovor nevázl.
0x
0x
Dobrý den. Zkuste se obrátit na psychologa. I když se bojíte mluvit s cizími lidmi, třeba by Vám pomohly nějaké skupinové terapie. Uvidíte, že takový problém nemáte sama a pokud to chcete skutečně řešit, tak doporučuji udělat první krok - pomoc odborníka. A pomalu zkoušet komunikaci s jeho pomocí. Ale pokud v sobě nenajdete tu odvahu, netrapte se tím. Ne každý má rád "ukecané" lidi a nucenou komunikaci.
0x
Jen na týhle blbý skupině. Jsem ráda, že tam už nechodím. I když ze začátku to bylo dobrý. Ale jak se tam odkrývate, ta svá citlivá místa, druhý toho muže zneužit. A nikdo se nezastane. Naopak se ostatní přidávají. Když se jeden naváží ostatní se přidají.
0x
Dobrý den, no asi komunikujete, nebo se snažíte komunikovat s nesprávnými lidmi, se kterými si nemáte co říct, nemáte nic společného o čem by jste se bavily. A ikdyby se našel někdo, kdo sdílí stejné záliby apod jako vy, nemusíte si i tak vzájemně "sednout".
A ta věta..jsem introvertní člověk a ráda se seznamuji s novými lidmi..to mi nějak nesedí jako introvertovi..ale budiž. Třeba tak introvertní zase nejste a je to v něčem jiném..třeba se sebepoznáním.
A jak už tu kdosi psal, na mlčení není nic špatného a je to mnohokrát lepší jak mluvit, jen aby se mluvilo..to nesnáším uplně nejvíc a strašně mě to vysiluje.
A uplně nejhorší jsou ti, kteří jsou hned s váma nejlepší kamarádi a to jste si teprv řekli "dobrý den". To si můžete být z 99% jistá, že tohle kamarád určitě nikdy nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.