Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat magický šátek originál

Od: aja1946® odpovědí: 10 změna:

viz video satkylevne.cz/...

na internetu jsem našla jen takové magické šátky, které se dají uvázat různě okolo krku, ale z toho originálního uděláte i svetr, krátké šaty, sukni a j. Moc děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Originál Magic Scarf &tm; asi jen u původní americké firmy (vyráběno v Korei). Mají i nějaké delší, modernější . Posílají i do zahraničí .

Že by za těch 20 let od uvedení na trh nikdo nevyráběl kopii? Možná ne pod jménem Magic Scarf, ale i tak bych se divil. Na těchto stránkách to nějací Číňani z USA prodávají (vyráběno na Tajwanu).

hodnocení

No to je ono, kámoška to koupila na nějaké předváděčce před dvěma lety, moc ho užívá, ale zatím jsem nenašla prodávajícíhov Česku, s nákupem ze zahraničí nemám zkušenosti, trochu se bojím.

lmgify
hodnocení

2x

Co tyto magické šály ( černá, šedá, bílá, fialová, další bílá)? Jsou z českých e-shopů a ze stejného materiálu (polyester) jako ten americký originál.

Na Heurece je celá kategorie.

hodnocení

Jste skvělá, mě to a Heurece ukazovalo ty obyčejné, díky

lmgify

Stejná kategorie na jiném porovnávači (Zboží.cz).

hodnocení

0x
To nejsou šátky, ale tzv. Parea.
different.cz/...
hodnocení

Vellice s mýlíte, samozřejmě vím, co je parewo a vvlastním ho, ale totoje malý šáteček, který se dá roztáhnout a vytvarovat na všechno možné

lmgify
hodnocení

0x

Alespoň ta modelka z vašeho videa působí profesionálně. Ta v tom druhém působí, jakoby ji sebrali z ulice a ukázali, co má dělat, jen 5 minut před tím, než ji postavili před kameru. :-D

hodnocení

0x

Tohle hledáte? extrashop.sk/...

hodnocení

0x

Najděte si na poštovné zdarma magickou víceúčelovou šálu. Stojí tam 245 korun. Taky jsem to kdysi koupila a je to fajn.. Mám takový divný kabát a ta šála tomu dodá takový šmrnc. Doufám, že to je pořád ze stejného materiálu, který v zimě hřeje a v létě chladí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]