Zdravím moji drazí tak jeste jednu věc tu mám...na lednové výplatní pásce je zustatek staré dovolené 8.5 dne. Na únorové take 8.5. Na březnové jiz 25 dnu a to jiz nabehla nova dovolené pro rok 2019. Zaklad ve firme na rok je 25 dnů. Nemělo by tedy být na březnové pásce 25 + 8.5? Já to asi zle chápu, ale dle mého by tam melo jeste zbýt i tech 8.5 dne stare,kdyz není nikde na pasce dovolena vybraná- protoze skutecne nebyla.na personalnim sdelili,ze tyto vyplatnice oni vubec nemaji,ze jiz od ledna nabehla nova dovolena. Pote rekli ze dovolená byla vybrána jiz v roce 2018.coz take nebyla. No brání se tomu ucetni zuby nehty.pry si správnost údajů ma hlidat zaměstnanec sam a sam si i dovolenou počítat. Ihned v březnu to bylo nahlášeno.a stejne se vykrucují.jsou tedy na uctarne v pravu?je to tak vyuctovane spravne?
V lednu jste čerpala 3 dny dovolené, zbývá z nároku 8,5 dne. V únoru už jste měla mít na výplatnici 25 + 8,5. Účetní má chybu ve výpočtu. Na vašem místě bych vzala všechny výplatnice za rok 2018 i za 2019 a šla za účetní, ať mi to vysvětlí.
Právo je na vaší straně. Pozbýt kvůli chybě účetní 8,5 dne nevyčerpané dovolené je nehoráznost.
Byla jsem za účetní. Sdelila mi ze oni tohle v počítači vubec nemaji. Ze mají me vyplatnice z ledna a z unora a na nich je hned 25 dnu.ze pry kde jsem tyhle vyplatnice vzala.
Že pry mi klidně pravé vyplatnice vyjedou z počítače. A ze pry uvidim jasne, že dovolena stará byla vybrána jiz v roce 2018 a od ledna ze tam je uz pouze nová. No originály jsem jim ukazala a kopie jim předala. Pry se tim budou zabývat až v dalším zúčtovacím období, že ted na to nemají čas.
Máte elektronický systém docházky? Pokud ano, požádejte o sken docházky za všechny předchozí měsíce. Tam se uvidí odpracované hodiny i čerpaná dovolená. A to je pro obě strany směrodatné. Nenechte se odbýt! Ať vám vytisknou i ty výplatnice z ledna + února.
Ano máme tento system.tedy jestli je tim myšlena " elektronická pichačka " na ktere se překlikava odchod na dovolenou, příchod z dovolené atp. Jenže mistři to přepisují .a s tím nehnutim z kanclu- bohužel mame účetní mimo firmu .někde az v prrrrr takze se vse řeší telefonicky z personálního a mail mi na ni nedají abych ji neobtěžovala
Písemně podat na personální oddělení stížnost na chybný výpočet se lhůtou vyřízení do např. 2 týdnů s tím, že pokud nedostanete odpověď, budete své nároky vyžadovat soudně (a pak to taky udělat ). Nechat si potvrdit převzetí, kopii předat přímému nadřízenému vašemu a personálnímu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.