Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesvědčit šéfovou

Od: brigadnik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

minulý rok jsem dělal ve zdejší výrobně mýdel a kosmetiky.

Bylo mi někde kolem Ledna kdy jsem tam končil s víkendy jelikož končila brig. sezona slíbeno že mohu nastoupit dnes 1.7.

Když jsem si to týden nazpět chtěl ověřit tak mi řekla že až možná 8.7 a to né jistě. Místa tam jsou to vím...

Chtěl bych jí napsat něco abych jí utvrdil v tom že budu dobrý zaměstnanec protože minulý rok se sem tam něco u mě nepovedlo ale nic dramatického...

Co myslíte že bych jí měl napsat? Je to moje jediná možnost, u nás nic jiného už neseženu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Napište, že už jste u nich pracoval, takže znáte provoz a práci, a nebudete potřebovat zaškolování.

hodnocení

2x

@brigadnik - Co myslíte že bych jí měl napsat?

Jen žádost o osobní schůzku ohledně zaměstnání s tím, že se jí samozřejmě časově přizpůsobíte. Podle její reakce se pak zaříďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]