Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pozná film?

Od: bimbam® odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Mám v hlavě jeden film, možná dva filmy... *nevi*

Žánr (jeden z nich, možná všechny): akční, dobrodružný, detektivka

Z děje: New Orleans, městská slavnost. Možná připomínání starých časů. Přijíždí tam hlavní hrdina. Hlavní hrdina je asi někdo známý z jiných filmů (Sherlock Holmes?, Hercule Poirot?, Indiana Jones?, Benjamin Gates?).

V pobřežních bažinách je nalezen vrak středověké lodi (španělské?). Scéna - ponurá, déšť nebo mlha, tma. (Není to loď nalezená v ledu - film Lovci pokladů.)

Když mi někdo napoví, zbavím se otravných asociací.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to z orleans mi pripomelo zacatek bondovky Specre csfd.cz/...

lod v bazinach mi pripomelo Piraty z Karibiku, nevim ktery dil, taky se tam dostanou na jeden vrak v bazinach

hodnocení

Spectre to určitě není a Piráti z Karibiku s velkou pravděpodobností také ne. Ale i tak děkuji za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]