Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,uvažuji se objednat k jednomu lékaři,který provádí i chiropraxi.Píše,že za srovnání jednoho segmentu na páteři je cena 200kc.Moc nevím,jak se to myslí.Jsou segmenty,krční,...,atd.Tak ted nevím,jestli myslí tím,že nahodí třeba jeden krční obratel-200kc?Nebo všechny krční?Já už jsem byla jednou u chiropraktika,nebyl to tedy lékař,ale ten mě řekl že mám rozházené,naprosto všechno.Tak ted,když si představím,že máme nějakých 32-34 obratlů x 200kc.bylo by to dost peněz.Jasně,nemusí třeba rovnat všechny,jen uvažuji,s jakou cenou mám počítat.Není nic lepšího,než tam zavolat,ordinují až v uterý,ale mě je tak trochu nepříjemné,volat někam,bez uplné představy,na to abych pak jen musela konstatovat,tohle si nemohu dovolit.Jako do 2000kc.za celkové ošetření,to je pro mne momentálně strop.Jinak k běžnému chiropraktikovi jít nechci,né,že bych si myslela,že nemůže být dobrý,ale já potřebuji ještě lecos konzultovat s lékařem ,po neurologické stránce a tento lékař,má i tuto specializaci.Děkuji za osvětlení,co se myslí jedním segmentem.
Když moje mladá studovala na střední škole rehabilitaci, tak mě donutila slíbit, že nikdy nepůjdu k žádnému lékaři nebo léčiteli nechávat napravit páteř. Že v Ostravě jsou pouze 4, kteří na takové praktiky mají povolení na papíře. Navíc, že častým násilným napravováním se chrupavka opotřebuje a s tím už nikdo nikdy nic neudělá. Je pravdou, že už je to nějakých 14 let a ještě vysoká škola fyzioterapie, ale já ten slib mám v paměti stále. Místo napravování volím nějaké uvolňovací cviky. Je jich spousta na Jůtubu i s videí a výkladem.
Vím,vím,jen někdy,když jsou potíže na tolik vážné,že nic nepomáhá,není zbytí.Rozhodně bych se ale nesvěřila nikomu jinému,než lékaři a tento je neurolog,chiropraktik a jiné specializace,studoval v zahraničí.Zatím toto jen plánuji,pokud nepochodím u své neuroložky a pokud se tedy nepotvrdí,podezření na parkinsona.Chystám to jako poslední možnost..děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.