Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v Kauflandu

Od: lada1® odpovědí: 21 změna:

Máte zkušenost s prací v Kauflandu?Děkuji za názor.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ff*
hodnocení

3x

příbuzná dělala u kasy.Pěkná buzerace od vypatlaných hloupých vedoucích,které se dostaly na tuto pozici jen proto,že to byly hrozné vlezdozadkyně,které lezly do z...svým vedoucím.Jinak by se na tuto pozici nedostaly,protože byly dost vymaštěné a hloupé

kauf

ff - vy jste s příbuznou dělal na jednom pracovišti, že tak dobře popisujete situaci a nebo to je jen jedna paní povídala? Má bývalá sousedka je v Kaufu již 6 let, z toho 4 roky na pozici vedoucí, není vypadlaná, svým nadřízeným neleze do zadele, není vymašťená a vůbec néééé hloupá. Je to má kamarádka od základní školy a to je už fůra let.

Ff, mám stejný názor a zkušenost. Kauf, tak to je náhoda. Byla jsem kdysi ve třech a bylo to, jak psal ff.
berger*

Hezké. Takže tady máme obrovskou firmu,která má na vedoucích pozicích vypatlané,hloupé vedoucí,hrozné vlezdozadkyně,které lezou do z... svým vedoucím,jsou vymaštěné a hloupé. A přitom ta firma generuje zisky. Jakých výsledků by asi firma dosáhla,kdyby na tyto pozice posadila chytré a schopné lidi? FF,nechcete jim to navrhnout? *smich2*

A takový výblitek někdo oboduje.*ee*

ff*

berger,je vidět,že jsi úplně mimo realitu lidí,kteří na těchto nízkých pozicích dělají.Zkus to se tam na tyto podobné pozice přihlásit a dělej tam chvíli.Od teplé židle,kde sedíš, se to dobře kybicuje.Ale realita je jinde než Tvá hlava pochopí.Protože to nikdy nezažila.-Praxe a teorie jsou dvě často velice rozdílné věci.Chytřejší lidi tam často nepůjdou,protože na to nemají žaludek,buzerovat lidi od cizáckých menežerů.A to je v hodně cizích firmách

berger*

ff,myslíš? Kolem Albertu a Kaufu se pohybuji už pár let. A má přítelkyně tam dělala na všech pozicích kromě uklízečky. Teď je koordinátor prodeje. Čili přesně ta vedoucí,kterou jsi tak výstižně popsal. Škoda,že tu není smajlík pro fakáče,teď by se mi hodil.

ff*

a jak víš,že zrovna přítelkyně není vlezdop...?

berger*
Dovolím si od tebe vypůjčit kousek textu - "Od teplé židle,kde sedíš, se to dobře" - a doplním "píše". Osobně by jsi mi to asi neřekl,že? Ty jsi tam dělal,že? A z nějakého důvodu tě vylili,ne?No,možná máš pravdu v tom,že vlezdo... bych asi nepoznal,v mém okolí se takoví lidé nevyskytují...No nic,končím,nehodlám se tu handrkovat...
Berger, nerozčilujte se. Aby vám nepraskla cévka. Byla by vás velká škoda.
Berger, to musí mít ostatní stejný názor jako vy? Že je tam hrozná buzerace se říká už několik let. A že tam málokdo vydrží dlouho. Naopak jsem ještě neslyšela, že by to tam bylo super skvělý a každý se tam hrnul.
berger*

Nikc,ale já se vůbec nerozčiluji,v podstatě se bavím. Na Vás jsem v podstatě ani nereagoval,jen mě vadil styl,jakým ff psal. Přesně ví,jací lidé jsou na vedoucích pozicích a ví,že já sedím na teplém místečku... Taková blbost. Asi ho někdo pořádně přišlápl a teď prská kolem sebe. Mmchdm,když přítelkyně přecházela z albertu do kaufu,šla s ní půlka nofoodu,takže ty lidi asi až tak nebuzerovala. Je to tam,jako všude,pokud člověk maká a nezašívá se,má klid. Tím nerozporuji,že to je makačka,fyzicky i psychicky.

Berger, Amazon je taky hodně úspěšný, přitom je tam hrozná dřina a buzerace zaměstnanců.
berger*

To nemohu posoudit,do amazonu vůbec nevidím. Ale je fakt,že se o něm dost psalo...

hodnocení

0x

Má lepší polovička ano. Prý již nikdy více, půl roku bohatě stačilo.

hodnocení

Tak asi budu muset zkusit a zažít na vlastní kůži.Díky

lee*
Vzdycky zalezi na vedoucim, rediteli, oblastakovi jaci to jsou lide. Jinak tedy ja jsem z obchodu, a muj pohled je takovy, ze je tam jen par lidi, ktere to bavi a s temi je fajn spoluprace. Pak je tam plno tech co nic neumi, nechteji umet, potrebuji praci, pracovat je vlastne obtezuje a ti chodi a ustavicne frflaji. Ja nerikam, ze to neni drina. Nekdy je. Lidi Vam jdou kolikrat na nervy. Ale prace to uplne blba neni. Zalezi take, na jake jste pozici. Jestli 8h za kasou, kde se vazne neda moc hnout nebo litate po placu s paletakem, kde je to tedy o dost volnejsi. Pak jsou take treba planogramisti, kteri si jedou to svoje a moc je nezajima zbytek nebo take vnitrni chod OJ.
hodnocení

Díky Ladislav

Problém je, že se v Kaufu částo mění vedeni. Když je vedoucí úspěšný pobočka je v zisku, dovolí mu nabrat brigádníky. Pak ho přesunou jinam kde to nefunguje a po novém vedoucím chtějí aby navrhl úspory. Ten to samozřejmě vyřeší tím, že vyhází brigádníky. Kmenoví zaměstnanci mají najednou honičku a nadávají, nálada v kolektivu jde do háje a ekonomické výsledky nakonec taky protože zákazníky nebaví stát ve frontách u pultů a u pokladenen. Tak zase vedení povolí pár brigádníků a spirála se roztáčí na novo. Na rozdíl od Lidlu ale víš, kdy v práci končíš. V lidlu se jde domů až když je všechno hotovo takže máš dělat do 22 a přijdeš domu taky v 1
ff*

jsou v Kaufu vůbec odbory nebo to nedovolí?Ani bych se nedivil

Tak to se asi divit budete rejstriky.e15.cz/...

Na rozdíl od Lidlu ale víš, kdy v práci končíš. V lidlu se jde domů až když je všechno hotovo takže máš dělat do 22 a přijdeš domu taky v 1Tak přesně v tomto Ti kolego budu odporovat anebo je náš Hradecký Lidl výjímka,nwn jak Kaufland ale téměř jak píšeš je to (bylo?) v Albertu. V našem se totiž střídají dle směny.takže nehrozí být v práci 10 či 12 hodin nebo víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]