Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chystame se s partnerem na dovolenou a rada bych vas poprosila o nejake tipy, kde bychom ji mohli stravit.
Podminky:
dojezdova vzdalenost od Prahy cca max 200 km (tzn. i Nemecko, ale jizni Morava je uz moc daleko)
tydenni dovolena
jedeme autem
radi bychom: zajimavosti, zabavu, i moznost koupani (spis bazen nez rybnik), aby tam byla wifi nebo aspon signal (zadny kemp v hlubokem lese)
rozpocet spise budgetove (nic moc draheho)
nemame deti, je nam kolem 25 let
Dekuji moc
Kemp v Sobotce. Slušně vybavený, s koupalištěm. Kolem Český ráj, Kost, Trosky, Prachovské skály, IQpark v Liberci, týden se tam dá užít úplně krásně.
Myslím, že teď už asi budete slušný pobyt shánět těžko. Už bude většinou vyprodáno. Dovolenou objednáváme v lednu, či únoru. Možná v tom Německu.
Díky, na to jsem se ale neptala. Nechceme nikde s cestovkou/pobyt, ale prostě jen tipy na zajímavé místo, kde by se dalo zůstat i týden.
Já ale nemluvím o cestovce, pouze o objednání pobytu v daném místě na určité datum. Za mě penzion U Sudeného potoka na Šumavě. ustudenehopotoka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.