Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena v CR a okoli

Od: klima® odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

chystame se s partnerem na dovolenou a rada bych vas poprosila o nejake tipy, kde bychom ji mohli stravit.

Podminky:

dojezdova vzdalenost od Prahy cca max 200 km (tzn. i Nemecko, ale jizni Morava je uz moc daleko)

tydenni dovolena

jedeme autem

radi bychom: zajimavosti, zabavu, i moznost koupani (spis bazen nez rybnik), aby tam byla wifi nebo aspon signal (zadny kemp v hlubokem lese)

rozpocet spise budgetove (nic moc draheho)

nemame deti, je nam kolem 25 let

Dekuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kemp v Sobotce. Slušně vybavený, s koupalištěm. Kolem Český ráj, Kost, Trosky, Prachovské skály, IQpark v Liberci, týden se tam dá užít úplně krásně.

Za sebe mohu také doporucit!souhlasím! Vše je blízko, krajina nádherná, vyžití tam je az az a kemp je také v pohodě!koupaliště je bazenové.voda čistá a teplá. Popripade jsou v okolí i diskoteky,kdyby nestačili hrady a památky a sportovní vyžití.

hodnocení

1x

Myslím, že teď už asi budete slušný pobyt shánět těžko. Už bude většinou vyprodáno. Dovolenou objednáváme v lednu, či únoru. Možná v tom Německu.

hodnocení

Díky, na to jsem se ale neptala. Nechceme nikde s cestovkou/pobyt, ale prostě jen tipy na zajímavé místo, kde by se dalo zůstat i týden.

Já ale nemluvím o cestovce, pouze o objednání pobytu v daném místě na určité datum. Za mě penzion U Sudeného potoka na Šumavě. ustudenehopotoka.cz/...

Objednat pobyt? Nakládám děti, manželku a vyrážím. Ještě se mi nestalo, abych nenašel místo na stan *smich*.

hana1
hodnocení

0x

Za mě teda penzion U Potůčku v Jizerkách. V krásné klidné části, přesto kousek od centra malého města. Výborná dostupnost hor (sport, turistika), památek, muzea, Liberce, Jablonce. A výborně vaří.

penzionupotucku.cz/...

111®
hodnocení

0x

co třeba Třeboň? penzionbabeta-trebon.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]