Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde mu o vek

Od: anonymousxd odpovědí: 7 změna:
Co mám dělat když jde klukovi o vek? Je mi 14(za chvili 15) a mu je 17 ...má mě rad ale nebyl by semnou jen kvůli věku,co mám udělat? Na druhou stranu kdyby mě měl takz rad myslíte ze by mu na tom nezalezelo? Nedavno mi napsal ze by semnou byl a druhy den napsal ze by to rposte neslo ale ze v tu dobu co to psal tomu věřil,ze by to šlo.Jsme nejlepší kamarádi,ale je to jedinej clovek s kterym si fakt rozumim hodně ,na svůj vek jsem vyspělá a všechno jakoze myšlením,ale říkal ze jde i o rodiče,ze chce prostw vztah ze si domu dovede holku a normalne ji představí rodičům a všechno,jenze to prej se 14tiletou holkou udělat nemuze,ikdyzby mě fakt chtel,mate nějaký rady?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S tím nenaděláš nic. Uvědomil si, že jsi holt ještě dítě a je rozumný v tom, že si dobře uvědomuje, že kdyby mezi vámi došlo k sexuálním praktikám, mohl by z toho být problém. Ovšem nezoufej. Za tři roky mu bude 20 a Tobě těch 17..A pokud o Tebe bude stát, třeba změní názor a budete spolu. Pokud o něj budeš ovšem potom stát i Ty. Ještě není všem dnům konec, tak se tím netrap.

liska5
hodnocení

2x

Jemu nejde o věk, jde mu o sex. Takovej za to nestojí.

hodnocení

0x

Neboj, takových kluků ještě bude.

hodnocení

0x

Nezdá se ti, že v tomhle věku je na představování rodičům dost času. Za týden bude třeba kluk jiný, za měsíc zase, to budeš každého kluka tahat hned domů? Na to máš dost času třeba za tři roky, až dostaneš tochu rozum.

příspěvek beru zpět špatně jsem četl odpověď. *hi*

radajz*
hodnocení

0x

Chápu, že tě to trápí, ale časem to překonáš. Bohužel v životě potkáš ještě několik lidí, kteří se budou vymlouvat na prapodivný důvody. Všechny ty výmluvy, který ti ale předloží, budou mít jednoho společného a skutečného jmenovatele. A sice, že s tebou prostě nechtějí být a je úplně jedno, jakej je skutečnej důvod. Každýho trápí odmítnutí, ale každej se s tím musí smířit a projít si cestu až k tomu, kdy najde někoho s kým chtějí být navzájem.

Brzo někoho takovýho najdeš, neboj. ;)

hodnocení

0x

A já si zase myslím, že mu nejde o věk, ale má s tebou jiný problém.
15 a 17 let není velký věkový rozdíl nebo důvod k nechození.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]