Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit brýle na nos

Od: zavinac® odpovědí: 16 změna:

Zdravím potřebuji brýle sluneční,kterýma se dá i zakrýt nos.Znáte je,? díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Znám tohle - dá se použít na jakékoli brýle.

aoptika-eshop.cz/...

hodnocení

To bude asi tvrdé,,díky

V popisu je uvedeno "Měkká kevlarová clona" - šla bych se poptat v okolních optikách, zda ji někde nemají, abych si na ni mohla sáhnout, případně vyzkoušet.

hodnocení

1x

A tady trochu sofistikov/..., celkové krytí proti slunci...ale hlavně nosu

doplněno 27.06.19 06:48:

Zde pro něžnější osůbky

hodnocení

Mám operovaný nos

hodnocení

nonek,,baví vás si dělat srandu?Ubohé

V původní otázce nebylo nic o operaci, jinak bych se zdržel takových rad... vypadalo to, že se někdo nudí...nevšiml jsem si, že jste na Poradně tak dlouho...holt, ponaučení pro mně

Nonku, to nic, mě Vaše rada naopak pobavila. Ten první model je jako pro včelaře a ten druhý tak pro půlroční miminko. Na co lidé nepřijdou! Jaga.

vilik*
hodnocení

1x
Já nejsem moc chytrý, ale není lepší se vykašlat na podivuhodná řešení, kvůli kterým budete vypadat jako ve středověké morové masce, a zakoupit sobě vhodný apartní klobouk širší stínící letní, pokud má jít pouze o ochranu před sluncem?

hodnocení

0x
To vyppadá, jak z obchodu s žertovnými věcmi. Nepomohl by kvalitní krém?

žartovné veci vyzerajú ináč. ;)

darceky-eshop.sk/...

hodnocení

hodnocení

0x

O takových brýlích nevím, ale v nouzi se přistupuje i k netradičnímu řešení. Můj tatínek si pod brýle dával list šeříku nebo lípy. Asi by pomohl i kousek papíru v tělové barvě. Můj tatínek byl ovšem velmi charismatická osobnost a nikomu s lupenem na nose nebyl k smíchu.

hodnocení

List schne! A to mám chodit s listem na nose do obchodu a pod..než uschne a pořád dokola? dobrý.

@zavinač - Holt nejste osobnost *smich* Tak zkuste Omnipor náplast z netkaného textilu - mám s ní dobré zkušenosti.

hodnocení

jedubabička,,,,,musím chránit rok nos...žádná sranda,na nplast se podívám díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]