Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechání antikoncepce

Od: dakota* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,beru HA Chloe a chtěla bych se zeptat jestli když jsem si po menstruaci cely den nevzala prasek a vzala jsem si az druhý den.Píše se i kdybych si mela vzít najednou 2 ze se musi a ja si bohuzel neprecetla navod az pozde a vzala jsem si jen jeden..prosim o radu jeslti se mám bát nebo jeslti to bude ok.děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

První den po menses jste si nevzala prášek? To by se nemělo nic stát, ale pro váš klid bych tento měsíc raději používala kondom.

dakota*
hodnocení

jojo první den,nečekaně jsem nespala doma a nové platíčko jsem měla doma tak jsem si musila vzít až v uterý.spíš jde o to že jsem si měla vzit oba prasky ne jen jeden.nu uvidime :) :(

binka*

Já bych z toho fakt nedělala tragédii, beru taky HA a kolikrát si vzpomenu až třetí den, že už jsem měla načít nové platíčko, ale čtyři prášky najednou do sebe prostě nervu. Vezmu ten, který mám, a hotovo. Musím zaklepat, nikdy se nic nestalo.

dakota*
hodnocení

tak to je dobře.děkuju uklidnila jsi me..tak držím palečky :)

binka*

*smich* jo, tak si je drž sobě, já nepotřebuji ...ikdyž teď mě napadá, že jsem měla mít včera první prášek ...tak nic ,budem si je držet navzájem *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]