Nejste přihlášen/a.
dobrý den,beru HA Chloe a chtěla bych se zeptat jestli když jsem si po menstruaci cely den nevzala prasek a vzala jsem si az druhý den.Píše se i kdybych si mela vzít najednou 2 ze se musi a ja si bohuzel neprecetla navod az pozde a vzala jsem si jen jeden..prosim o radu jeslti se mám bát nebo jeslti to bude ok.děkuji
První den po menses jste si nevzala prášek? To by se nemělo nic stát, ale pro váš klid bych tento měsíc raději používala kondom.
jojo první den,nečekaně jsem nespala doma a nové platíčko jsem měla doma tak jsem si musila vzít až v uterý.spíš jde o to že jsem si měla vzit oba prasky ne jen jeden.nu uvidime
Já bych z toho fakt nedělala tragédii, beru taky HA a kolikrát si vzpomenu až třetí den, že už jsem měla načít nové platíčko, ale čtyři prášky najednou do sebe prostě nervu. Vezmu ten, který mám, a hotovo. Musím zaklepat, nikdy se nic nestalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.