Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak při koupi chalupy

Od: ivetinka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

prosím o radu jak si koupit Chalupu? Jsem rozvedená a s manželem jsem se dohodla na péči o dceru 16letou, že bude u něj a já ji podle soudu budu platit výživný4800?-Kč. Neptejte se proč nemám dceru, takhle jsme se dohodli, máme dobrý vztah a je to lepší ohledně jejího cestování a učení na střední školu.

Situace je taková, že manželovi jsem nechala celý rodinný dům s autem a zahradou. V celkové výší cca 2,7mio korun. Já si nechala byt ,který doteď splácím u lišáků čmss. Musela jsem si půjčit dalších 200tisíc na rekonstrukci, abych aspon mohla bydlet. To se povedlo, našla jsem si přítele a dcera se zatvrdila a nechce ke mě jezdit a ani mi neodepisuje na smsky a ani emaily. Což mě dost trápí a strašně trápí.

Soudem je nastaveno, jak by měla ke mě MĚLA DCERA choditod 9.5.2018., ale druhá polovička ze a žehušis vůbec nevyvíjí žádné úsilí ji ke mě podslat nebo že bych si pro ni prijel. A dcera ta je z toho zmatená, ptotože má ráda oboje rodiče.Tato polovička.mama zprganizovala zase setkani. Tak to aby jste prosím byly trchoúu v onbraze.

První dcera s přítelem a s miminkem dvouletým vše v pořádku.

Druhá dcrea s mnželem, dvěma krásnými holčičkami Ema a Nela, fakfkt super olčičky. jspu OK

Tak a že se prosím chci zeptat? Probehl soud, Já mám byt na hypoteku a splácím 9tisíc i i s energiema, Plus jsem si musel vzít další půjčku 300tisíc na aspon dodělat ted byt k bydlení.

Ted mám vše skoro hotovo ( jen podotýkám, že dcera od svych 15 narozenin nejezdi ke mne a nastavala se na mě.Já tedy úoctive kazdy mesic platim alimrnty, ale holu defacto nevidím a ani nevmam chodí do školy jaké má vysledky,

pROČ TO PÍŠU: MELI JSME 5 LET NOVOU SKPDU FABII A BYLA V POLOPRŘEVODU NA NSI DCERU lUCII. Už v té době hodila s přítelem, tak by se jim auto hodilo. Tak ne Jejich matka gABÁBINA si auto nechala a pak prišel nový zákon, ze auta nesmí být v polopřvedodu, ale že musí mít svého majitele.

Taksi představte to auto dest roků starý na svoji dceru nrpřevedla ve stano vené lhůtě a auto propadlo ke šrotování - hrůza!

No a ted je situace taková,že starší dcery jsou v pohode. Jedna má přítele a mají spolu kluka vIKTORA, dRUHÁ JE S MNŽELEM A MAJÍ SPOLU eMIČKU A nELINKU.

MOC DĚKIUJI ZA TRPĚLIVOST ačas zde ztrávený.

Ajá bych se prosím chtěla zeptat na dost vážnou otázku a očekávám jen odpovedi k této věci.

Já vim, je to rozsahla oblast co si preji poresit a mozná mě administrátor zablokuje a nebude nic.

TAK a tek k podstate veci. Já sama mM BYT 2+1, KTERÝ MÁM N HYPOTEKU od ČMSS a je neste na dlouho.

\platim energie voda, plyn , elektina, spolecne prostory. Beru práci 27500Kč, a já z toho nemůzu vyžít, Proč?

Pripadam si jak chudak

Čtěte ::::::::::::::: Dcera X let si chodí na brigády ve městě caaslav za 700kč na den, ale za mámou nezajde nikdy

to je v pořádku, ale za svou maminkou do vedlejší ulice nezajde,aby ji pozdravila, nebo ukazala uspech nebo aspon vysvedceni

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

samosato*
hodnocení

1x

Doporučuju nepít alkohol, nebrat drogy, vysadit léky, případně nějaké nové léky po konzultaci s lékařem nasadit. Nevyřeší se tím vše, ale to podstatné určitě ano.

dolga*

Také mi to přišlo jako něco mezi Apolinářem a Bohnicemi...Mají tam přístup k netu? To by vše vysvětlovalo...*zmateny*

hodnocení

0x

Přiznám se, že jsem se tím nečitelným a zmateným textem prokousal až do konce... *ee* Poté co jsem přečetl asi tunu zbytečných informací jsem (dle nadpisu) čekal nějakou otázku ohledně koupě chalupy... ale ono nic. *nevi*

Na co se nás vlastně ptáte?

dolga*

Pochopila jsem také, že na chalupu určitě ne...

hahanaj*
hodnocení

0x

Připadá mi to dost nesrozuminelné, zmatené - nevím nač chcete chalupu /o které tedy píšete pouze v titulku/když nemůžete vyžít z toho co máte...?

Možná jen neumím číst mezi řádky ,kde se ukrývá ten dotaz.

Tak velkému dítěti těžko poríte nebo si něco vynutíte ,pokud vztahy jsou narušené...

doplněno 26.06.19 07:26:

oprava -mělo být poručíte místo poríte

hodnocení

0x

Nějak nechápu.. máte 27500 Kč, z kterých nedokážete vyžít a v první větě se ptáte, jak si koupit chalupu? Neznám nikoho, kdo by ze svého příjmu nedokázal vyžít a přitom přemýšlel ještě o koupi chalupy?

Pokud Vám stávající příjem nestačí, najděte si ještě jednu práci.

Vaše vztahy s dcerou nekomentuji, neznám podrobnosti-vyjádření dcery, ale nějakou příčinu to určitě má...

hodnocení

0x

@ivetinka - prosím o radu jak si koupit Chalupu?

Těžko, když "Beru práci 27500Kč, a já z toho nemůzu vyžít".

bulik*
hodnocení

0x

No 27500Kč mínus hypotéka mínus alimenty mínus chlast to toho moc nezbyde !

hodnocení

0x
Iveto,
pokud chcete kvalitní odpovědi, tak Vás prosím, PIŠTE STŘÍZLIVÁ !
A za další, vynechejte všechny nepodstatné,interní záležitosti.
Takto se ničeho nedoberete !

houbes*
hodnocení

0x
Bohužel a bohu dík neodpovím :) nějak jsem se v tom románu ztratil :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]