Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte kde v Brně koupit?

Od: m123* odpovědí: 7 změna:

V pátek letím a obávám se, že nedojdou. Dají se koupit v kamenním obchodě v brně?

spunty-do-usi./... Heureka. Cz/alpine-flyfit-spunty-do-usi-do-letadla-17db-1-par/#

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nasta
hodnocení

2x

ZKUSTE tv SHOP Kapucinské nebo Kobližné

hodnocení

0x

A k čemu je to dobré? Moderní létadla už nejsou tak moc hlučná.

O odstranit tlak v uších lze jednoduše "natažením" obličeje, případně polykáním. Trochu problém je to akorát u malých dětí.

m123*
hodnocení

Nejde o hluk. Měla jsem letos několikrát zánět ucha a už loni jsem měla dost velký problémy, tak si myslím, že by mi mohli pomoci. Recenze jsou dobré.

hahanaj*
hodnocení

0x

zašla bych do lékáren nebo prodejen hudebních nástrojů/ na netu jsou i těch prodejnách nabízeny/

nebo nabídnou jinou alternativu

pokud neseženeš je dobré hned před startem a celý let žvýkat žvýkačku a nebo cucat bonbony ...pomáhá to od přetlaku v uších

m123*
Litam kazdej rok, tak vim co delat, ale od bolesti jsou nektery veci na prd. Zajimaji me ty spunty. Diky.

hodnocení

0x
Hledejte pracovní oblečení, ochranné pomůcky atd. V Brně určitě někde něco bude. Nebo jestli někdo známy dělá ve fabrice tak ať vám donese ty pro návštěvy.

111®
hodnocení

0x

špunty do uší buď lékárny nebo drogerie, nebo si zavolejte do CANIS na křenové =pracovní oděvy apomůcky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]