Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Retenční nabídka T-Mobile 299,-

Od: marek87* odpovědí: 3 změna:

Máte prosím někdo zkušenost s retenčním oddělením T-Mobile?
Končí mi smlouva a chtěl bych "vyhádat" lepší cenu nebo lepší tarif.
Nyní mám tarif "mobil data" 10Gb, 100min. a 100sms.
Internet využiji vždy téměř do nuly, sms tak polovinu (50) a volání většinou přetáhnu.
Platím 499,-
Zavolal jsem operátora, předal na retenční s požadavkem na stejný tarif za 399,-
Někde jsem dokonce četl, že někdo tento tarif vyhádal za 299,- a ještě získal slevu na telefon.
Máte někdo něco lepšího či podobného?
Jaké jsou vaše zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já tenhle tarif měl, za 299,- Kč.
Také jsem původně platil 499 ale posléze mi začali přiúčtovávat roamingové příplatky, protože vyjizdim dost do zahraničí. Takže jsem dal výpověď. Volali zpět, dáme za 299,-. Dobře, uvidíme. Jenže jsem ten tarif nevyužil, nelze čerpat v plné výši pokud trávíte i čas v zahraničí. Před měsícem jsem smlouvu zrušil a odešel jinam.
Já jim nevolal, nekladl žádné cenové požadavky, jen jsem mailem poslal výpověď.
marek87*
hodnocení

No za 299,- bych byl hodně spokojen. Moc necestuji a pokud ano, ani moc nevolám vlastně.

co vím dávali ho i za 349Kč celkem běžně, jen se muselo vyhrožovat že odejdete ke konkurenci připadně podat výpověd a pak se vnucovali samy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]