Nejste přihlášen/a.
Vložil jsem do poradny prosbu o pomoc - popsal jsem jednání subjektu. Tento mi nyní vyhrožuje právním postihem? Pravda se nesmí psát?
Ono záleží na tom, jaká pravda se píše. Některé nevadí, některé pravdy jsou dokonce i vítané ale jiné pravdy jsou nežadoucí, či dokonce skoro zakázané. Člověk má pocit že by to nejradši celé smazali a i se stopama a dělali, že se to vůbec nestalo a všechno je růžové. "To, co vyžadujete, neexistuje. URL není správný. Zkusil jsem se dokonce podívat okolo. Není tu nic podobného. Poslyšte, jsem jen webový server. Já nic nevím. Nikoho jsem neviděl. Nemám ani uši, abych něco slyšel. Mám hlubokou depresi. ..."(zdroj: poradte.cz/...
Pravda se může napsat, říci, vymáhat, ale je potřeba nést důsledky. Je potřeba si uvědomit, že potrfená hus se ozve a někdy se bude i bránit docela tvrdě. Člověk má domýšlet důsledky svých činů. Musí domyslet, co mu to přinese a jak to bude řešit. Škoda, že jste to nedomyslel vy, než jste tu pravdu napsal.
Dobrý den, neznám podrobnosti, kde a jak Vám bylo ublíženo, tak snad jen citace z jednoho filmu: "Na světě je pravd na dvacet let kriminálu." Zdravím!
Uvedl jsem jméno subjektu - bohužel to bylo nutné pro získání fundované rady. Nikoho jinak jsem nejmenova, neuváděl kontakty a ani jsem neuvedl, kam a pod jakým jménem jsem psal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.