Nejste přihlášen/a.
Klučina 25 let? To za nás bývali otcové od dětí.
Tomu se říká platonická láska. Člověk se zblázní do téměř nedostupného. Pro dívky Vašeho věku typické. Jen nemusíte lepit v pokojíčku na stěny zpěváky nebo fotbalisty. Nevím, jestli bych se ve Vašem věku odhodlala mu to sdělit. Myslím, že byste si to spíš pokazila a pak by se Vám vyhýbal. Maximálně vyloženě kamarádský pokec. Jestli si Vás ze svatby vůbec pamatuje.
Četla jste Evžena Oněgina od A.S.Puškina? Tam je dopis Taťány Oněginovi. To je o Vás. Těch překladů je více, ale některý, myslím od Josefa Hory, se mi líbil.
Pěkný kluk se líbí a obyčejně nebývá sám. Tak jestli i on někoho má, tak ti asi neodepíše, nemuselo by se to líbit jeho partnerce. A kdyby byl sám, tebe by bral v 15-ti spíše ještě jako nedospělou..
Zdravím. Chcete se s někým seznámit, ale stydíte se a bojíte. Takže s tím neuděláte stejně nic. Takových platonických lásek ještě bude hodně...
Jste v pubertě, plaší se Vám hormony a zapalují se Vám lýtka. On už je dospělý a má jistě jiné zájmy, než čas trávit s 15ti letou holčinou. Zaměstnejte své myšlenky něčím užitečným, mějte koníčky, kamarády a smiřte se s tím, že ne vždy, může mít člověk to co chce. Bude se Vám to v životě mockrát hodit. Ale projít si tímto obdobím musí každý.
Boží odpověď pro mě. Moc děkuji. Ne zas že bych se styděla.. napsala bych mu ..vlastně proč ne, stejně no už nikdy neuvidím ( já se třeba do dneška ještě odhodlám :D ..tak to nevím, se mnou by ven určitě nešel, a i kdyby tak já bych se blaznila :D snad do nikoho jsem takovej blázen fakt nebyla :D nezaujala ale určitě už mě zná :D a co by jste mu třeba napsala?
) Děkuju :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.