Je tu jeden kluk ,mám ho rada ,jenže on miluje jinou,jsme nejlepší kamosi a tu svoji teď nenávidí,co mám dělat aby se so mě zamiloval? Jsem pro nej oporou 24/7 ,ale ob porad se netvari ze by to měl stejně,ale včera jsme se drželi za ruce a bylo to takový hezky,kamarad je to skvelej ,akorat nám pocit ze jsem se zamilovala
Být pohodová, milá, vtipná, ale zatím kamarádka. Nevnucovat se, nevyčítat, že neměl někdy na Tebe čas, nepomlouvat tu holku, nechtít od něj vyjádření, zda a nakolik Tě má rád. Nepřehánět to s malováním, odpustit si vulgarismy, prostě být děvče k zulíbání, ale nevzdávat se kvůli němu koníčků, mít taky svůj svět a ne jen viset na něm.
Láska je touha, když budeš pořád s ním, bude si Tebou jistý, tak ho nebudeš přitahovat.
Vy jste se zamilovala, ale on miluje jinou (i když jí teď nenávidí). On si v sobě musí nejdříve udělat pořádek a uzavřít si v sobě určité věci. Teprve potom by se třeba dokázal zamilovat i on do Vás. Takže netlačte na pilu, to on se musí rozhodnout a musí na to přijít sám, že pro Vás už není jen kamarád. Jak s tím naloží dál, je už na něm.
Já bych se snažila vynechat sebe a zkusila jako kamarádka najít možnost, jak mu vztah zachránit. V duchu bych si přála, aby se ukázala pravda, jestli k němu tahle žena opravdu patří. Většina mužů cítí, když ho žena miluje, takže o vašich citech asi ví. Asi je pro něj na další vztah ještě brzy. Ve správný čas bych ho malinko utěšila: No, kdyby to holt nevyšlo, na takovýho bezva chlapa určitě už čeká fronta holek, čekáme a čekáme.. Nebo něco, co zní líp. Otázka je, jestli jste si názorama blízko vy dva, aby pak necítil podobnou nenávist jednou k vám. Třeba konflikty jinak řešit zatím neumí. A ano. Nejkrásnější šperk ženy je její úsměv. Nespěchat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.