Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu se vás zeptat jaká posloucháte rádia? Probrouzdal jsem všechny, ale nenarazil jsem na žádné, které by mi vyhovovalo. Na jednombyly až příliš časté reklamy, na druhém se hrála muzika, která se mi nelíbila, na třetím hodně rozhovorů(mám rád spíš hudbu než rozhovory).
Chci málo reklam, bez rozhovorů, občas zprávy. Hudbu mám rád rock, pop, metal, snad i psychedelickou hudbu.
Díky za každou odpověď
Pokud mohu poslouchám Pražské a Táborské Oldies Rádio ( oldiesradio.cz/... ) ale po internetu (přes den-spíše navečer ) ,nebo Rock Rádio (v noci)
Zdravím, v tomto případě je ideální si předplatit například spotify a pouštět si hudbu jakou přesně chcete. Dřív jsme taky poslouchal rádio, ale po několika dnech zjistíte, že všechny hrajou pořád to stejný dokola a to mě přestalo bavit. Koupil jsem si bezdrátový reprák a přes mobil si kdekoliv můžu pustit co chci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.