Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr rádia

Od: bauerlukin® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mohu se vás zeptat jaká posloucháte rádia? Probrouzdal jsem všechny, ale nenarazil jsem na žádné, které by mi vyhovovalo. Na jednombyly až příliš časté reklamy, na druhém se hrála muzika, která se mi nelíbila, na třetím hodně rozhovorů(mám rád spíš hudbu než rozhovory).

Chci málo reklam, bez rozhovorů, občas zprávy. Hudbu mám rád rock, pop, metal, snad i psychedelickou hudbu.

Díky za každou odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dominique
hodnocení

1x
Jedině Rock Max. Ale je to moravské rádio tak nevím jak třeba v autě to budeš chytat pokud nejsi z Moravy. Mají jinak online vysílání

hodnocení

0x

Pokud mohu poslouchám Pražské a Táborské Oldies Rádio ( oldiesradio.cz/... ) ale po internetu (přes den-spíše navečer ) ,nebo Rock Rádio (v noci)

lmgify

Oldies Radio: 128 / 64 kb/s mp3

Rock Rádio: 128 / 64 kb/s mp3

Rock rádio in air, po netu jen rockový vibrátor.

liska5

Možná Fajn rádio, na 85 FM. - To bude ale v každém kraji jinak.

Jinak poslouchám nejvíc Dvojku na 88 FM, a když občas přejedu, tak se stane, že se zaposlouchám do hitů na Fajn rádiu.

moswen
hodnocení

0x

Zdravím, v tomto případě je ideální si předplatit například spotify a pouštět si hudbu jakou přesně chcete. Dřív jsme taky poslouchal rádio, ale po několika dnech zjistíte, že všechny hrajou pořád to stejný dokola a to mě přestalo bavit. Koupil jsem si bezdrátový reprák a přes mobil si kdekoliv můžu pustit co chci.

lmgify

Spotify = 150+ Kč/měsíc, neboli 2000,-/rok. *blee*

moswen

Jasně, že to něco stojí. Jde to snad i poslouchat bez předpaltnýho jenom tam budou reklamy. Je to jenom nápad místo rádia. :D

vernon
hodnocení

0x
Podle chuti. V autě Beat, přes internet kromě rockových a metalových stanic i občas ty alternativní a i jazzové a podobně.

tomas83
hodnocení

0x

SkyRock (olomouc)

lubosnovak
hodnocení

0x
Po velmi dlouhé době odpovídám na otázku - za mě rozhodně ČRo Radiožurnál, mají dobře vyvážené množství zpravodajství a množství a skladbu písniček. Zejména se mi líbí, že na této stanici nehrají okopírované české písničky ze zahraničí. Navíc ráno zprávy každých 15 minut, potom každou půl hodinu vč. dopravního zpravodajství Zelené vlny. Taktéž musí ze zákona v šest ráno a v jednu odpoledne vysílat stupně odběru zemního plynu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]