Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neovládám se

Od: matejnovak odpovědí: 7 změna:

Ahoj. Chtěl bych se vás na něco zeptat. V pátek jsme šli s kamarády po ulici a já v jednu chvíli plnou silou kopnul do pouliční lampy. A hned na to jsem měl pocit, jak kdybych se právě vzbudil. Do lampy jsem nekopl naschvál ani omylem. Prostě z ničeho nic jsem jsem do ni kopl když jsem šel kolem ní. V tu chvíli jak kdybych svoje tělo neovládal já, ale někdo jiný.. A také se mi dějou poslední dobou podobné věci. Např. že jdu a najednou mám pocit jak kdybych padal atd.. A já se chci zeptat, zda jde o nějakou duševní poruchu či co? Je to opravdu dost nepříjemné. Asi i podotknu že poslední půlrok trpím často depresemi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

A ty deprese jste si naordinoval sám? Pokud je máte potvrzené lékařem, tak se určitě léčíte. Tak se mu svěřte a pošle vás třeba za dalším odborníkem přes hlavu. Slovo DEPRESE dnes velice často používají mladí lidé a ví o nich prd. Je to moderní slovo 21. století.

hodnocení

1x

Zdravím. S psychikou to souvisí určitě. Takže vyhledejte psychologa pro začátek a pokud to nepomůže, tak psychiatra. S odborníkem to ale řešte, než skutečně do těch depresí sklouznete. Ovšem neuvádíte svůj věk, takže pokud jste v pubertě, může to být záležitost hormonů a máte naději, že se to srovná samo.

matejnovak
hodnocení

Omlouvám se. Nevím jaké jiné slovo bych použil. Stres?

houbes*
hodnocení

0x
Často tu hledám radu ale tady si přeci musíš poradit sám. Tohle není přeci normální, rozhlédni se kolem sebe a upaluj k lékaři na hlavu. Něco tam nebude v pořádku.

ninek
hodnocení

0x

To by jste příště mohl také kopnout do nějakého člověka i když nechtěně. Jestli je to duševní porucha, to tady asi nikdo vědět nebude, ale moc normální to není. Co zeptat se na to svého lékaře. Určitě vám to nějak vysvětlí.

alena35002
hodnocení

0x

Neuvádíte svůj věk. Neuvádíte ani další okolnosti, Třebas stravovací návyky, užívání doplňků stravy, Praktikovaný druh sportu. Mladí muži, zdraví, dobře živení, v dobré fyzické kondici jsou plni energie, síly, testosteronu... Organismus V čase od puberty může cestou hormonů různě reagovat na všechny probíhající změny.

Projeví se to i v psychickém stavu. Může vám být veselo i smutno, bez zjevné příčiny. Nadbytek energie lze odčerpat fyzickou aktivitou, nejen sportem, třeba i fyzickou prací. To má dvojí prospěch: pomůže to tělu i duši.

hodnocení

0x

Nám obvykle stačilo pár "přes držku" od nějaké autority... otce, učitele apod. To jsme se ovládali hned.

Možná by to také pomohlo. *zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]