Zdravím, po úraze kolena.. Ktoré som potom rehabilitoval asi štyri dni (obväz, obklady, natieranie, vyložená noha na vankúši) mám teraz zakaždým keď sa postavím v lýtku taký kŕč čo vyzerá ako votrelec ktorý sa chce prekusať von... Prejde ma to, ale trvá to asi minútu, neuveriteľne dlhú minútu... A potom tie prvé kroky sú tiež bolestivé... Až časom to ako tak prejde, ale stále ho tam cítim, cítim že keď pohnem nohou nejakým blbym spôsobom, tak sa zase zjaví... Pravda nemám po ruke žiadne magnézium ani iné vitanimy... Pýtam sa čo by mi pomohlo najlepšie poprípade či by si to pýtalo aj návštevu lekára... Za odpovede vopred dik... Pekný deň
Nečekejte, až bude magnézium po ruce. Pokud jíte banány, seškrabujte svými zuby bílou dužinu zevnitř slupky a jezte. Není chutná, je hořká - právě kvůli množství hořčíku. A udělejte to dřív, než banán sníte - pak si banánem spravíte chut
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.