Nejste přihlášen/a.
Podle mě trochu záleží na pracovnících obchodu a jejich vstřícnosti a nemusel by to být problém. Ten však může vzniknout kdybyste chtěl vrátit zboží ve 14denní lhůtě, kdy může obchod oprávněně namítat, že smlouva nebyla uzavřena prostředky dálkové komunikace. Já osobně bych se výhod objednání přes net nevzdával.
Já si myslím, že záleží na vedoucím obchodu, ale já bych to nedělala. Nákup v kamenném obchodě, ať už objednaném nebo ne, vyjde dráž, než přes net. A to tak, že dost. Schválně, porovnejte ceny! Navíc porovnejte ceny na heureka.cz. Tam najdete nejvýhodnějšího prodejce. U mnoha obchodů lze objednat na netu s místem dodání do obchodu, kde mívají úložné místo. A výhodnější cena platí.
V Okey v Brně to není problém, vyberete si a prodavač to hodí jako objednávku v jejich eschopu, manžel to tak dělal již několikrát, stačilo říct ale vy to máte dražší než váš eschop tak já to objednám doma a pak příjdu. Prodavač řekl není proč čekat udělám objednávku hned a vy zaplatíte eschopovou cenu a zboží si odnesete.
No tak je vidět, že jiný kraj jiný mrav. Já s tímto umyslem šel k nám do Přerova pro nevím co to bylo. Myslím rychlovarnou konvici. Tam byla konvice za, plácnu 500,-, na prodejně za 600,-. Na dotaz proč jsou ceny jiné mě odpověděl, že na internetu jsou jiné. Na můj opětovný dotaz proč jsou jiné mlel jak zaseknutý kolovrátek. Když jsem mu řekl, že si to objednám z mobilu přes net a tu konvici si odnesu, tu co má tady...Nelze...Na můj opětovný dotaz proč...Nelze...jak by řekl můj kolega... "světový problém"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.