Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moceni po obrizce

Od: martin12345 odpovědí: 2 změna:
Dobry den jsem po obrizce 4. den ze zdravotnich duvodu. Nevim jestli je to problem, kdyz jdu na toaletu a zacnu mocit, jako by tomu ze zacatku neco branilo, potom po chvilce uz to jde normalne. To se objevilo dnes v nemocnici jsem to nepozoroval. Mozna to je tim jak je to jeste opuchle, nevim. A dalsi vec, obcas dostanu erekci i kdyz se snazim tomu zatim vyhybat, ale ovladnout se to moc neda. Kdyz jsem byl jeste v nemocnici tak se mi noc po operaci postavil, no a rano z toho tekla krev a dali mi tam dalsi steh, pry se to stava ojedinele. Nevim jestli to bylo zpusobene tim. Celkem se bojím aby se to znova nejak neroztrhlo nevím co bych ted delal. V nemocnici jsem se na tohle neptal, bylo mi to blbe. Prosím o radu nekoho kdo s tím ma nejake zkusenosti predem diky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dnes jsem třetí den po (také ze zdrav.důvodů po fimóze) ,ale Vámi popisované problémy nemám. asi 4 hodiny po zákroku jsem byl močit a s poslední kapky byly trochu zbarvené krví což postupně sládlo a večer po propuštění již nic (v úterý na sále zákrok a ve středu ráno propuštění) .Samozřejmě je erekce bolestivá (v noci resp nad ránem plný močák...)Dodržujete rady -3x denně koupele v heřmánku (střídám s řepíkem) a mazat framikoinem nebo bactrobanem (lékař říkal framikoin ale napsal rp na tu druhou)?Běžte do nemocnice na uro nebo ke svému urologovi ať zkontroluje Váš stav a důkladně se vyptat na rady co jiného poradit.

PS raději jsem za blbce a zeptám se dvakrát než být chytrák neptat se a pak něco zkonit!Další fakt pro mne je že nejsem tak cimprlich a např šití ruky kdy se mi do ní zabodl střep jsem absolvoval bez umrtvení stejně jako třeba odstranění abscesu v podpaždí...

martin12345
hodnocení

Urcite zajdu v pondeli pro jistotu k urologovi, abych měl klid. Snad je to jen blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]