Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem třetí den po (také ze zdrav.důvodů po fimóze) ,ale Vámi popisované problémy nemám. asi 4 hodiny po zákroku jsem byl močit a s poslední kapky byly trochu zbarvené krví což postupně sládlo a večer po propuštění již nic (v úterý na sále zákrok a ve středu ráno propuštění) .Samozřejmě je erekce bolestivá (v noci resp nad ránem plný močák...)Dodržujete rady -3x denně koupele v heřmánku (střídám s řepíkem) a mazat framikoinem nebo bactrobanem (lékař říkal framikoin ale napsal rp na tu druhou)?Běžte do nemocnice na uro nebo ke svému urologovi ať zkontroluje Váš stav a důkladně se vyptat na rady co jiného poradit.
PS raději jsem za blbce a zeptám se dvakrát než být chytrák neptat se a pak něco zkonit!Další fakt pro mne je že nejsem tak cimprlich a např šití ruky kdy se mi do ní zabodl střep jsem absolvoval bez umrtvení stejně jako třeba odstranění abscesu v podpaždí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.