Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít s mým problémem?

Od: nikolavurbsov odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, mam takovy problém ležím v nemocnici na neurologickm oddělení a oni mi nic nenasli řekli že je to psychosomatickeho puvodu Trpím stálými tepresemi a nespavosti. 14 Dni nazpatek jsem začala mít zachvaty úzkostí alespoň 2 krát denně v minulossti jsem se s tim uz léčila teda kromě těch záchvatu ktere jsou optavdu silne trvaji i vice nez 30 minut.poraďte prosím co delat jestli e to spis pro psychologa nebo psychiatra dekuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Nechte si doporučit psychiatra a objednejte se k němu, jestli tak neučiní už neurolog. V minulosti jste se někde léčila, tak bude dobré na to navázat. Tam o Vás přeci jen něco vědí.

hodnocení

0x

Dobrý večer. S depresemi k psychiatrovi. Ten může nasadit vhodné léčivo na úzkosti. Psychiatr s Vámi problémy rozebírá, doporučuje vhodné terapie, ale na deprese Vám léky nepředepíše. U Vás asi léky budou nutné, abyste se zbavila úzkostí atd.

doplněno 20.06.19 21:37:

Jj..Pardon, mělo tam být - psycholog s Vámi problémy rozebírá... Díky za upozornění!

id

Asi malý přehmat - psychiatr léky napíše, psycholog nikoliv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]