Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde můžu sosnout tuto hudbu?

Od: junkers* odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když to jinak nejde, tak to stáhni, vystřihej ty zvuky a kecy, no a zbyde ti ta skladba. Je zajímavá.

doplněno 21.06.19 07:28:

Tak jsem si pohrál a mám to v mp3, Délka skladby je 2,34 min.

lapy69
hodnocení

0x

V adrese youtube.com/... smažeš "ube", takže ti zůstane yout.com/..., pak si vybereš, od kdy do kdy chceš stánout úsek z videa a v jakém formátu a máš vyřešeno

Tak snadné to není, když ta skladba je tam asi ze čtyř kusů. Musíš stáhnout a pak vystřihat.

hodnocení

0x
Shazam to nevyfiltruje?
berger*

To jsem zkusil já,nenašel nic...

junkers*
hodnocení

0x

Tak dík všem. Asi teda nezbude, než to sestříhat jako Ferax. Zkonvertuju to celé do mp3, a tu pak v audacity upravím podle potřeby, není problém. Ale myslel jsem si jako - když by někde byla k sosnutí "plná verze", případně nějaká ještě podobná "ambientní" hudba, bylo by to fajn. *hi*

hodnocení

0x

Mě Shazam našel Aaron Dmitriew - In the ocean with you

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]