Dobrý den, jsem po operaci tenkého střeva cca 80-90cm. Po čtrnácti dnech mě poslali domů- což bylo teď v úterý, protože všechno bylo v pořádku. Jak výsledky tak jídlo. Ještě ten den jsem normálně chodila a seděla. Včera jsem ovšem taky seděla docela dlouho. Teď mám problém, že se bojím co se děje. Bolí mě břicho pod jizvou kousek vlevo ale vždycky když se hýbu, čím by to mohlo být? Může to být jen pretažene?
Samozřejmě to může být z větší námahy po příchodu domů, než byla v nemocnici. Jestli tam ale třeba nemáte zapomenutý skalpel nebo jiný problém, by měl zjistit člověk s titulem Mudr. Takže hajdy za ním, pokud máte pocit, že je to nestandardní stav.
Jste si jista těmi centimetry? Nemělo tam být mm? Vám neřekli, kdy a kam na kontrolu a že v případě problémů přijít hned? Víc Vám tu nikdo neporadí, vždyť ani nevíme, jestli jste školačka nebo důchodkyně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.