Nejste přihlášen/a.
Normální odpověď: Bez souhlasu rodičů to nepůjde, takže nezbyde než je přesvědčit (domluvit se, ne vymluvit). Vysvětli jim, proč je to pro tebe důležité, co by se mohlo stát, když bys díru v uchu neměl. Ty romové jsou jen taková odbývací odpověď, jistě si nemyslí, že se z tebe stane rázem rom (pokud jím nejsi), jen hledají argumenty proč ne, tak ty musíš mít argumenty proč jo.
Já jsem své ucho taky poprvé proděravěl ve čtrnácti...
Přišel jsem domů a bylo to asi takhle :
- Co to máš v uchu?
- Náušnici. Neřekli jste, že si nesmím propíchnout ucho...
- Aha...
A bylo to!
Ale je fakt, že se mi pomstili, když mi dírka po pár dnech začala trochu hnisat a doporučili mi natřít to Alpou. Samozřejmě jsem o tom moc nepřemýšlel, ucho polil... a vzápětí málem vyskočil z okna. Naštěstí mí rodiče nikdy neměli problém s mými nápady od propichování uší až po barvení hlavy a já jsem asi po nic, i když už mám čtyřicítku za sebou...
@fany77 - zda nevíte jak se vymluvit?
Nevíme - neznáme vaše rodiče, respektive to, co by je dokázalo přesvědčit, aby "povolili".
Ale - a to se vám asi líbit nebude - měl byste se naučit, že ne vždycky dostatnete to, co chcete. Čím dřív, tím líp. I když tomu teď asi nevěříte, často se vám tahle znalost bude hodit.
A netrpíte, nebo netrpěl jste nějakou nemocí, například těžká cukrovka, kde by mohli mít rodiče oprávněné obavy o Vaše zdraví? Hlavně pozdější hnisání rány...Potom je jediné řešení, zajít k lékaři pro povolení. V každém případě doporučuji to udělat přes odborníka, amatér, třeba kamarádka, by Vám mohla opravdu způsobit dlouhodobý malér.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.