Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastřeleni naušnice

Od: fany77 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den je mi 14 a chtěl bych si nechat nastřelit naušnici...
Ale mí rodiče to moc nechtějí - myslí si že to nosí romové
A tak se chci zeptat zda nevíte jak se vymluvit?..
Děkuji za každou normální odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Normální odpověď: Bez souhlasu rodičů to nepůjde, takže nezbyde než je přesvědčit (domluvit se, ne vymluvit). Vysvětli jim, proč je to pro tebe důležité, co by se mohlo stát, když bys díru v uchu neměl. Ty romové jsou jen taková odbývací odpověď, jistě si nemyslí, že se z tebe stane rázem rom (pokud jím nejsi), jen hledají argumenty proč ne, tak ty musíš mít argumenty proč jo.

hodnocení

2x
Já teda nevim ale myslím ze z toho rodiče dělají zbytecne drama. Náušnice v uchu mi u nikoho nikdy neprisla pohorsujici...zkuste jim rozumne říct, ze o tom přemýšlíte uz delší dobu, a že by se vám to libilo.a ze po nausnici nezůstává zadna velka viditelná jizva- kdyby jste se nahodou později rozhodnul ze se vam to jiz nelíbí
..urcite neargumentovat typem: Pepa ji taky ma a podobně.take reknete ze by jste si to zaplatil ze sveho. A kdyz nic tak si 4 roky pockejte,prd se stane.

jezevec*
hodnocení

2x

Já jsem své ucho taky poprvé proděravěl ve čtrnácti... :)
Přišel jsem domů a bylo to asi takhle :
- Co to máš v uchu?
- Náušnici. Neřekli jste, že si nesmím propíchnout ucho...
- Aha...

A bylo to!
Ale je fakt, že se mi pomstili, když mi dírka po pár dnech začala trochu hnisat a doporučili mi natřít to Alpou. Samozřejmě jsem o tom moc nepřemýšlel, ucho polil... a vzápětí málem vyskočil z okna. Naštěstí mí rodiče nikdy neměli problém s mými nápady od propichování uší až po barvení hlavy a já jsem asi po nic, i když už mám čtyřicítku za sebou... :)

hodnocení

0x

@fany77 - zda nevíte jak se vymluvit?

Nevíme - neznáme vaše rodiče, respektive to, co by je dokázalo přesvědčit, aby "povolili".

Ale - a to se vám asi líbit nebude - měl byste se naučit, že ne vždycky dostatnete to, co chcete. Čím dřív, tím líp. I když tomu teď asi nevěříte, často se vám tahle znalost bude hodit.

dolga*
hodnocení

0x

A netrpíte, nebo netrpěl jste nějakou nemocí, například těžká cukrovka, kde by mohli mít rodiče oprávněné obavy o Vaše zdraví? Hlavně pozdější hnisání rány...Potom je jediné řešení, zajít k lékaři pro povolení. V každém případě doporučuji to udělat přes odborníka, amatér, třeba kamarádka, by Vám mohla opravdu způsobit dlouhodobý malér.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]