Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysazení hormonální antikoncepce a vymizení m

Od: verena* odpovědí: 7 změna:

Chtěla jsem se zeptat, zda jste měly po vysazení HA problémy s menstruací? Já jí vysadila před 7 měsíci a od té doby nemensruuji. Pravděpodobně mám i zvýšený prolaktin - mám výtok z prsou. Děložní sliznici mám nízkou, nemám z čeho menstruovat. Je mi 36 let. Děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janekkrat*
hodnocení

0x
Neporadím ale divím se proč nezajdete ke gynekologovi.
verena*
hodnocení

Ke gynekologovi chodím, i několikrát jsem byla na ultrazvuku, ale zatím se mnou nic nedělá, tak jsem chtěla, jestli někdo měl stejný problém, aby se se mnou podělil o zkušenosti, jakým způsobem jí léčili a po jaké době menstruaci dostali. Děkuji.
janekkrat*
Tak to potom ja, zkuste navštívit ještě victorie.cz/... a tam vložit do diskuze svůj problém.
verena*
hodnocení

Děkuji za odkaz, podívám se tam.
trinity_18*
no nevim ale abyste uz 7 mesicu mela tyto problemy a gynekolog to zatim nejak podle toho jak pisete neresil, nechtelo by to zmenu gynekologa?

mana*
hodnocení

0x
Většinou se toto stává po injekci Depo-Povera.

kacena*
hodnocení

0x
No nechci vyvolat paniku, ale kolegyně měla obdobný problém,sjezdila mnoho odborníků, kteří vše uzavřeli konstatováním, že HA vyvolala předčasný přechod( v 33letech) se všemi dalšími příznaky-osteopo.,...učí se s tím žít. Já sama jsem fungovala systémem zkusíme toto - časté krvácení? - tak další -alergická reakce?-tak další-tlak přes 200?...TAK RADŠI NIC PANÍ DOKTORKO! Musela jsem se naučit žít bez,ovšem tlak mám vysoký již pátým rokem a lepší už to nebude...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]