Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou to příznaky nějaké alergie?

Od: fiona* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

asi před 14 dny jsem měla velké problémy s bolestí žaludku, s trávením, po jakémkoli jídle mi hrozně blbě, blbě se mi dýchalo, bolelo mě břicho, žaludek, atd.

Zkusila jsem nějaké léky s enzymy na lepší trávení, dále Espumisan a čaje na trávení.

Problémy celkem přestaly, tak jsem léky na trávení neužívala tak pravidelně, ale občas mě pobolívalo břicho vlevo dole. Taky mě začalo tlačit v krku, pocit cizího tělesa, škrábání, nucení na kašel, dusivý kašel až potom jsem cítila, že mám odřený krk.

Dnes po obědě se mi udělalo hrozně blbě, myslela jsem, že omdlím, jak se mi blbě dýchalo a opět mě tlačilo v krku, pocit cizího tělesa, škrábání, nucení na kašel, dusivý kašel a pocit, že mám odřený krk.

Mohla by to být alergie? Mám jít za praktikem nebo na alergologii? Nechci ztrácet čas, kde by to bylo efektivnější a rychleji mi určili diagnozu? Mám raději vynechat nějaké jídlo?

Děkuji moc ;)

doplněno 19.06.19 21:23:

Lidi, možná jsem problém vyřešila. Jelikož tyto problémy nejsou nějak extra spojené s trávením, ale spíše s kašlem, problémem s dýcháním atp., vzpomněla jsem si, že minulý týden jsem si byla vybrat jeden parfém. Testovala jsem více druhů, je to orientální parfém, takže hodně aromatický. A ten samý den se mi chtělo zvracet a měla jsem podobné problémy s kašlem. Dnes jsem ten parfém poprvé použila, podobné problémy se dostavily. Mohlo by mě to tedy dráždit? *smich**zed*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

mohlo by také jít o infarkt...proč nejdete k doktorovi?

fiona*
hodnocení

Po všech lécích na trávení a žaludek se to uklidnilo. Nevím, co se dnes stalo. Ale stále mě to nutí kašlat a citím jak mám odřený a nateklý krk. Zítra určitě půjdu k lékaři, nevím, kde by bylo tento problém řešit, nejúčinější

hodnocení

0x

Pokud máte nateklý, odřený krk a nutí Vás to kašlat, zašla bych rovnou na ORL

doplněno 19.06.19 21:25:

Po Vašem dodatku - samozřejmě, že dráždit Vás může i ten nový parfém.

fiona*
19.06.19 21:01
hodnocení

Děkuji :)

fiona*
hodnocení

Děkuju ještě jednou :-D jsem ... *zed*

hodnocení

0x

Ano, může to být i alergie...ale i stovky jiných diagnoz. Zrovna nemohu najít svoji věšteckou křištálovou kouli, abych se jukla.

fiona*
hodnocení

Třeba má nebo měl někdo podobné problémy, pokud nevíte, nemáte zkušenost, tak nemusíte odpovídat ;)

alena35002

ano, taky jsem měla podobný problém, koupila jsem si takovou lehoučkou citrusovou vůni, V obchodě jsem si ji vyzkoušela a pak ještě už koupenou použila a nastoupila jsem do výtahu . Ve veřejné budově. Do 15. patra Jsem dostala jakoby rýmu, myslím, že padly dva balíky kapesníků. Budova byla klimatizovaná, souvislost jsem rychle pochopila, omyla jsem se...

Parfém jsem darovala.

fiona*
19.06.19 23:18
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]