Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém. Už asi 5 dnů jsem nebyl na stolici a mám i trošku bolesti břicha a u případné stolici mám také poměrně velké bolesti.
Jelikož to trvalo, zhruba 3 týdny, tak jsem raději navštívil mého praktického lékaře a ten mi zatím napsal lék Detralex - 2 - 0 - 2 a ten zhruba asi 5 dnů beru.
Detralex mi zatím nepomohl, netušíte , co by to mohlo být?
S lékařem jsem domluven, že pokud se to nezlepší, tak mě bude muset vzít odběry krve a udělat vyšetření.
Jinak asi před rokem jsem byl na koloskopii a byla v pořádku, jen mám trochu hemeroidy.
Díky za odpověď.
0x
Co Vám je, ukážou další vyšetření. To tady nikdo nemůže hádat. Vždyť ani nevíme, zda jste mladý štíhlý sportovec nebo důchodce diabetik s nadváhou. Detralex je na křečové žíly a hemoroidy. Okamžitou změnu od něj nečekejte. Aspoň dostatečně pijte čistou vodu. Co jíst Vám měl říct lékař. Kvůli něčemu Vám dělali loni kolonoskopii, takže něco nebylo v pořádku.
Takže omluva.
To bych spíš zvolil čípky a divokou kombinaci jídla
S černým uhlím už by se nevykadil nikdy, co to byl za nápad
Ano, mám hemeroidy, ale hlavně mě trápí tento problém se stolicí.
Nejhorší jsou ty bolesti při vyprazdňování. Koloskopie přes rokem v pořádku, ultrazvuk taky dobrý, ale toto je zhruba měsíc. Chodím na kontrolu na gastroenterologii s játry, tak uvidím, jak dále.
Detralex beru 4 tbl denně 2 - 0 - 2 a zatím nic moc.
Jak často na tu kolonoskopii chodíte?
0x
Dobrý den. Jak píše id, i já se přikláním ke Guttalaxu. Asi jsou i tablety, ale já jsem si koupil vždycky kapky. Stojí kolem 100,- Kč. Kolik kapek dáte do vody najdete v letáku. Ale myslím, že to je 10- 20 kapek denně. Na mě to působí spolehlivě, ale pár hodin to trvá, než to začne učinkovat. Myslím tak 6- 8 hodin.
0x
Jinak teda obecne na vyprázdnění - jablka, švestky, jogurty
doplněno 19.06.19 14:23: Jo a stolicu změkčuje laktulóza
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.