Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém. Už asi 5 dnů jsem nebyl na stolici a mám i trošku bolesti břicha a u případné stolici mám také poměrně velké bolesti.
Jelikož to trvalo, zhruba 3 týdny, tak jsem raději navštívil mého praktického lékaře a ten mi zatím napsal lék Detralex - 2 - 0 - 2 a ten zhruba asi 5 dnů beru.
Detralex mi zatím nepomohl, netušíte , co by to mohlo být?
S lékařem jsem domluven, že pokud se to nezlepší, tak mě bude muset vzít odběry krve a udělat vyšetření.
Jinak asi před rokem jsem byl na koloskopii a byla v pořádku, jen mám trochu hemeroidy.
Díky za odpověď.
Co Vám je, ukážou další vyšetření. To tady nikdo nemůže hádat. Vždyť ani nevíme, zda jste mladý štíhlý sportovec nebo důchodce diabetik s nadváhou. Detralex je na křečové žíly a hemoroidy. Okamžitou změnu od něj nečekejte. Aspoň dostatečně pijte čistou vodu. Co jíst Vám měl říct lékař. Kvůli něčemu Vám dělali loni kolonoskopii, takže něco nebylo v pořádku.
Ano, mám hemeroidy, ale hlavně mě trápí tento problém se stolicí.
Nejhorší jsou ty bolesti při vyprazdňování. Koloskopie přes rokem v pořádku, ultrazvuk taky dobrý, ale toto je zhruba měsíc. Chodím na kontrolu na gastroenterologii s játry, tak uvidím, jak dále.
Detralex beru 4 tbl denně 2 - 0 - 2 a zatím nic moc.
Dobrý den. Jak píše id, i já se přikláním ke Guttalaxu. Asi jsou i tablety, ale já jsem si koupil vždycky kapky. Stojí kolem 100,- Kč. Kolik kapek dáte do vody najdete v letáku. Ale myslím, že to je 10- 20 kapek denně. Na mě to působí spolehlivě, ale pár hodin to trvá, než to začne učinkovat. Myslím tak 6- 8 hodin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.