Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,podvedla mě moje advokátka,zneužila moji plnou moc,a od toho se odvíjí můj doslova neuvěřitelný případ.Už nevím kudy kam,jediné,co by mohlo pomoci k vyřešení tohoto případu je televize.Ale nevím,jak to mám udělat,aby se to do té televize dostalo.Prosím věděli byste,jak a koho kontaktovat,aby se nějaký reportér případu ujal?Děkuji za Vaše odpovědi.
Otázka je, jestli se to hodí třeba do pořadu Černé ovce. Nebo se spojit s reportérem Josefem Klímou? Ten by poradil.
Dobrý večer. A zkusila jste se zeptat na názor třeba jiného advokáta? Pokud se cítíte poškozená, proč jste ji nežalovala např.? Zkusila jste poslat stížnost k prošetření na Advokátní komoru? Pokud s tím chcete jít do televize, pak zkuste oslovit TV Barrandov. Těžko poradit konkrétní pořad, když nevíme oč se vlastně jedná.
Po skončení onoho soudniho sporu 3/2016, mi advokátka slíbila, že škodu, kterou mi v daném řízení způsobila, mi odškodní mimosoudně, a že chyby napraví, že se soudit nebudem, že soudy nechce. Přes dva roky mě však tahala za nos a poté se začla zapírat. Navštívila jsem jiné advokáty a žádný mi nechtěl pomoct, řekli mi, že se bojí, že advokát nepujde proti advokátovi! Nakonec jsem jednoho našla. Ale postupem času, jsem nabyla přesvědčení, že mi říkal pouze to, co jsem chtěla slyšet, a tak ze mne vesele tahá peníze. Na advokátní komoru, jsem napsala v unoru 2018, tedy ve lhůtě a víte co mi z komory odepsali, že to nehodlají řešit, že je to promlčené. Nakonec jsem zjistila od jiných advokátů, že lhůta na podání stížnosti komoře je tři roky, takže né dva, jak mi odepsali, prostě mi bylo řečeno jedním advokátem, že komora své advokáty chrání! Advokátka se mi stále vyhýbala, tak jsem na ni podala žalobu v březnu 2018 na odškodnění. Bohužel teď proběhlo pouze jedno stání a já nabyla přesvědčení, že paní soudkyně je na její straně. Ikdyž každý, kdo spisy četl jsem v právu já. Jeden advokát mi řekl, že se všichni mezi sebou znají a nemám proti této mafii, žádnou šanci uspět. Nepodala sem trestní oznámení na policii, protože mi jeden advokát neřekl, že to lze, jen řekl ať podám žalobu na odškodnění. Já vůl věřila advokátům, které sem si platila. Jen ze mě všichni tahali peníze. Proto ten pořad do televize. Snad nemůžou být podjatí uplně všude. Je hrozné, co dělají s obyčejným člověkem, prostě si dělaj co chtěj!
Advokátka Vás poškodila roku 1916. Pokud bych byla v právu, bránila bych se hned, dokud je to všechno čerstvé, dokud si to dobře pamatuji já i ti ostatní zúčastnění. Proč jste otálela 3 roky? Třeba už to mohlo být vyřešeno k Vaší spokojenosti. Takhle už někdo něco mohl "zapomenout", či někam založit. Nebylo by to poprvé. Jaga.
Velká omluva pro Bergera. Ano, v roce 2016 jsem měla na mysli. Člověk je holt tvor omylný.
Proč zrovna do televize. Podvedla...můžete to dokázat. Napište vnitřní poštou a dám to posoudit kamarádce advokátce. Zadarmo. A uvidí se. Někdy se podvedeným cítí člověk jen pro to, že prostě prohrál spor. A advokát ze vzdálenějšího místa určitě bude mít spor vyhrát, pokud to v mezích zákona lze, jde o prestiž. To je jako fotbal, souboj advokátů, souboj advokátů i se soudcem. Teď neřešte promlčení, potřebujete informaci jestli máte šanci. Nebo jste si tady potřebovala jenom pofňukat... a konec? Ozvěte se.
A také. Prý je policie, propojená s advokáty a soudci, krejou si všichni záda.
Zrovna to zažívám a také nevím kam se obrátit toto je realita. Kryjou si záda a nesmíš povolit. Také už chápu, proč to lidé zveřejňují a chystám se též. Všechna media ale nepomůžou a chtěl to jim psát a zkoušet. Sice nemám rás slonkovou, ale ta by to vyřešila a nebo ten mladej jak se jen jmenuje. Janek a dál nevím.
Národ se musí proto inm spojit a vykopat je všechny, nelze so domovi spravedlnosti ani u policie. Nevěříte? Tak jdeme dál i policie má povinnosti. Klidně je usvědčím z podvodu nebát se a jít dál.
Advokát co zneužije svůj post patří před soud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.