Hledal jsem na internetu, ptal se všude ale nemohu tuhle nálepku nikde za boha najít. Ptal jsem se sousedů, kamaradů všech. Ale nemohu tuhle nálepku nikde najít, jak jí získat? K nákupu jsem jí nikdy nedostal, pro věci si výhradně jezdím do logistického parku ale ani kamarádům kteří objednávají alzu nepřišla nikdy. Potřebuje jí nutně syn, hrozně se mu alzák líbí. Nevím jak ho umlčet ale zas takovou drobnost nebude těžké sehnat, aspoň doufám.
Koupil jsem si dneska flashku pro malýho na pohádky až pojedeme na dovolenou. Zeptal jsem se, paní zahrabala ve skladu a přinesla mi 3 samolepky. Tak ja nevim teda. Připada mi to jako hloupost na vyžádání. Takže syn si polepil celou postel alzákem . Ale i tak nevím kde to sehnat jinak. Nebyla mi schopna odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.