Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životopis bez pracovní zkušenost

Od: tojsouotazky odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

píšu si první životopis no a rád bych zaujal firmu i přes to že jsem nedělal nějaké brigády na smlouvu,

můžu napsat do pracovní zkušenosti svojí praxi z oboru, nebo třeba i že jsem stěhoval nebo na vesnici dělal různé brigády např. pomáhal na stavbách nebo pracoval s cirkulárkou a řezal s ní dřevo? Není to trapný?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sepiš čím ses vyučil
Jestli a jaký vlastníš ŘP
To že si dělal brigády
Od kdy do kdy si je dělal a co si dělal
Dále múžeš napsat jaký máš koníčky nebo pokud si získal náké oprávnění typu - svářecí prúkaz,prukaz na vysokozdvihy,vyhl.50 atd tak to tam napiš taky

tojsouotazky
hodnocení

problém je že ty brigády někdy byly a někdy ne, nebyly moc častý a bylo to placený za praci ne na hodiny, zbytek životopisu mam ok koukal jsem na nějaké rady jak to udělal profesionálně...

Jak dlouho si je dělal nikdo zkoumat nebude
Duležitý je aby když něco napíšeš žes dělal abys to fakt uměl neb se múže stát že tě k tý práci pustěj tak abys pak nebyl za vola *smich*

lmgify
hodnocení

0x

Asi bych měl 2 kategorie na životopisu.

Zkušenosti z oboru:

- první

- druhá

- atd.

Ostatní pracovní zkušenosti:

- přidavač/pomocník na stavbě

- řezání polen na stolní kotoučové pile

- stěhování

- další drobné pomocné práce

*palec*

Piš tam jen něco, co jsi dělal alespoň 2 týdny. Pomoc se stěhováním kamaráda o víkendu do nového bytu se nepočítá.

tojsouotazky
hodnocení

přesně to jsem potřeboval, hlasim se do slušnych firem a chci to mít fakt dobře napsané..

lmgify
hodnocení

0x

Co máš za obor a jaké jsou tvoje zkušenosti? Teď jsi skončil školu?

tojsouotazky
hodnocení

Můžu se ještě zeptat? Když mám přinést doklad o dosaženém vzdělání, a na výučáku je napsané že bez vysvědčeni o závěrečné zkoušce je neplatné, mám přinést i to? Všichni mi říkali že zaměstnavatelům stačí jen ten jeden papír ale tak proč se to tam píše...

lmgify

No tak přineseš oba papíry v průhledných tuhších/tvrdších deskách, ať ti to lidi neohmatají a nepomačkají. Zase tolik se neděje. Chtějí to po tobě teď, protože jsi mlaďoch po vyučení. Až se budeš ucházet po roce o jinou práci, tak už jim bude stačit jen důkaz, že jsi předtím nějakou dobu dělal úspěšně tu práci, ke které ten výučák potřebuješ a už ho po tobě chtít nebudou, protože zkušenosti z reálného provozu se cení více než vzdělání.

Koukám na oba dokumenty ([ 1], [ 2]) a nevím, proč to tam je. *nevi* Vím, že se dají koupit zfalšované, tak snad pro ztížení falšování (potřebuješ 2 dobré falzifikáty a ne jen jeden *nevi*)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]