Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest pod prstem u nohy

Od: eva11 odpovědí: 6 změna:
Ahoj holky (i kluci)! Mému synovy bolí pod palcem už dva roky :( . Doktor řekl před dvouma rokama ledovat a nic...furt bolí, za rok přijdeme znovu a říká to samé (ortoped). Už nevím co dělat :( .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Zajděte s ním za podiatrem -ten řeší bolest nohou

eva11
hodnocení

Už jsme byli, jeho slova ,,zajděte k ortomedovi/y"
hahanaj*

ale to není překlep nemyslím pediatra ,ale podiatra

eva11
hodnocení

Aha omlouvám se :D

liska5
hodnocení

0x

Možná by bylo zajímavé zajít k někomu, kdo rozumí reflexní terapii chodidla.

m123*
hodnocení

0x

Mám čerstvou zkušenost. Byla jsem na ortopedii kvůli bolesti šlapky. Dr. udělal utz a sdělil mi diagnozu. Dal léky, recept na vložky. Noha bolela dál. Na kontrole obstřik a bylo to ještě horší. Začala jsem sama hledat na netu co by mi pomohlo. Našla jsem si tejpování. Objednala jsem se k fyzioterapeutce, Řekla mi ať si zuju obě boty. Aniž bych ji nějak obšírněji řekla co mě trápí, tak to poznala sama a ještě mi řekla i další věci o kterých jsem sice věděla, ale protože to zatím nebolelo, tak jsem neřešila. Tejp mám od pátku, tak uvidíme.

Takže za mě doporučuju rehabilitační pracovnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obstřik

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]