Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Tur. s néčesky mluvícími animátory

Od: clara* odpovědí: 5 změna:
Ahoj holky popř. kluci, hledám dovolenou na příští rok v Turecku, kde se konají i mimo sezónu animační programy pro děti. Nejlépe Side, Fethiye...
Podmínka: (Né)Česky mluvící animátoři, chci procvičit AJ děti.
doplněno 16.06.19 18:23: Možná by byl lepší hotel bez ruského osazenstva, vím, že toho chci moc, ale radši Turky a ostatní národy.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

2x

Když jsem byla naposledy v Turecku, tak animátoři nejčastěji mluvili rusky. Respektive ruštinu jsem slyšela víc jak angličtinu. Hotel Pegasos kousek od Side. Dětem by se 100% líbil.

clara*
hodnocení

Děkuji, podívám se.

hodnocení

0x

Ahoj, vrátila jsem se z Turecka minulý týden. Hotel Galeri Resort 5*, je pravda, že osazenstvo hotelu bylo 90% Rusi a zbytek my, Poláci a Němci. Animátoři samozřejmě mluví AJ a NJ a RJ. Všude se mluví rusky , veškeré akce , obchody, bazary...se přizpůsobují Rusům. Vzhledem k tomu , že jsem starší generace a bohužel nejsem jazykově vybavená , nevadilo nám to, právě naopak. Jinak po všech dovolených u moře kde jsem byla, vyhrává Turecko !

clara*
hodnocení

Rusové se ve většině případů chovají nevhodně. Hotel vypadá moc pěkně, budu nad ním přemýšlet ;)
clara*
hodnocení

Ještě se zeptám, programy pro děti jsou ve formě jaké? Klasika "Ram zam zam"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]