Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsem pojištěn na 3 dny

Od: jojo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, dneska jsem ukončil studium a poslal jej mailem na pojištóvnu. Pojištění v zahraničí mi začíná v úterý v den nástupu do práce. Takže se chci zeptat, za ty 3 dny když se mi něco stane, budu platit nebo jak to chodí?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud jste dnes ukončil studium, pak máte za měsíc červen zdr. pojištění uhrazeno. Nepočítá se to na dny, ale na měsíce. Pokud nastupujete do nové práce, bude za Vás pojištění hradit zaměstnavatel. Takže ty tři dny řešit nemusíte, nic dlužit na pojištění nebudete.

janh*
hodnocení

0x
V pondělí by jsi měl zajít na pracák a potom doložíš jen nástup do nové práce.
Jinak pojistku na 1 nebo 3 dny si můžeš zaplatit i sám...
mathew

Nikam chodit nemusí a pojistku má zaplacenou do konce měsíce takže není třeba ani nic platit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]