Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byla bych ráda za vaše názory nebo zkušenosti s různými seznamkami, které jsou zdarma.
Podle mě nejsou seznamky nejvhodnější na hledání partnera na celý život, většinou to mohou být podvodníci nebo se vydávat, že hledají vztah, ale pravdou je, že si chtějí jen zařádit.
Kde jinde se dá seznámit nebo potkat nové lidi? Vyhledávat v barech nebo na podobných místech taky není ideální, tam bych zřejmě nepotkala někoho na celý život. Navíc nechci někoho, kdo pije -hodně.
Časově jsem na tom špatně, čas mám až večer, kdy bych mohla někam vyrazit a to občas bývám hodně utahaná. Nejsem osoba, která vymetává bary, diskotéky.
)
Na seznamkách jsem strávila spoustu času. Poznala jsem tam spoustu fajn lidí (samozřejmě i spoustu totálních prasat a podivuhodných individuí ) a s pár muži se i sešla...byli to příjemné schůzky, ale po pár dalších jsme si jaksi neměli dál co říct. Takže za mě seznamky s velkou mírou opatrnosti a nadhledem určitě ano...ale mohu doporučit například na facebooku různé zájmové seznamky. Osobně jsem například svého současného partnera poznala na cyklistické seznamce na facebooku. Tímto způsobem omezíte výběr potencionálních partnerů na ty, se kterýma byste si mohla nejvíce rozumět
Akce pro nezadané, bezpartnera.cz
Jinak kurzy, spolky, kluby, oddíly, soubory, sbory, akce města,...
Zdravím. Nepíšete nic o svých zájmech. Při takových aktivitách se lidé seznamují nejlépe. Pokud ovšem nemáte čas, pak se neseznáníte nikdy s nikým. Protože seznánení prostě čas věnovat musíte a měla byste chodit mezi lidi. Před den, nejen ve večerních hodinách. Na plovárny, do fitka, procházky, na výstavy třeba, jsou i různé taneční kurzy...Seznamovací víkendy atd. Jak říkám, musíte vycházet ze svých zájmů. Hledat způsoby jak se seznámit a ne důvody, proč to nejde. I ty seznamky jsou jednou z možností, ale na to si také musíte udělat čas a s protějškem se setkat, pokud si budete rozumět, pak společně podnikat různé aktivity a poznávat se. Nehledejte nikoho na celý život, protože to dopředu nikdo neví jak dlouho s partnerem bude. Lidé se rozchází i po 20ti, 30ti letech. A jistě si též mysleli, že spolu budou celý život. Takže pokud se chcete seznámit a najít si partnera, udělejte si na to především čas. Doma večer, když jste unavená, si nikoho nenajdete a nikdo si nenajde Vás.
Myslím si, že seznamky opravdu nejlepším řešením nejsou. Spíš tak něco na nezávazné pobavení.
Seznámíte se tam, kde jsou další mladí lidé a děláte něco společného. My jsme se kdysi seznamovali na chmelové či bramborové brigádě. Jezdila jsem dělat léta vedoucí na tábor. Z té doby vznikla 2 manželství - mladý kuchař se zdravotnicí a hlavní vedoucí se sporťačkou. Poznáte se třeba o dovolené, kdy se lidé snadno seznamují, v dopravním prostředku, při sportovních či kulturních akcích. Třeba při výletu na kole. Zastavíte někde na limonádu, bude tam další parta, slovo dá slovo...a už se bavíte. mNebo v zaměstnání. Jde to prostě všude, jen musí být člověk nakloněn se bavit a naslouchat druhým lidem.
Mladí to mají jednoduché, jen já bych měla šanci seznámit se leda tak v čekárně lékaře. Jaga.
Starlet, pokud všichni mladí lidé mají v hlavě to, co Vy, ani se nedivím, že jim vztahy skřípou. Těžko by se s Vámi s Vašimi názory někdo chtěl seznamovat.
Naštěstí jsem optimista, mladé lidi mám ráda a tak si myslím, že je plno ostatních, kteří jsou prima a normálního uvažování. Těch pár výjimek, jako jste Vy nemůže snad lidstvo jako celek nijak ovlivnit. Zaplaťpámbu! Jaga.
Pokud se ještě příliš neznáte a muž je tak trochu šetřílek, klidně mu řekněte: Útratu ZA SEBE si zaplatím sama. A s tou jeho útratou ať si naloží sám, jak chce. Jaga.
Já bych se musel hanbou propadnout kdybych za ženu nezaplatil pití či nějakou drobnost co si dala na prvním setkání. I když vidím, že nemám/nemá zájem o pokračování...
Já bych ty seznamky nezatracovala. Moje sestra se seznámila na inzerát a s manželem jsou spolu už 20 let. Já to taky zkusila a byla jsem s mužem 5 let. Podotýkám tedy, že byl asi 20 v pořadí z těch s kterýma jsem se viděla.
Hodně lidí doporučuje se seznámit s někým kdo má společný zájem. Mě například hodně baví čtení, sama doma v klídku, takže fakt nevím kde bych s tímto koníčkem a ještě ve svých letech s někým seznámila.
Mmch. jsem na tom podobně jako vy. Mám hodně náročnou práci a ještě dělám na směny. Když se dopotácím domů, tak jsem ráda, že mám svatej klid a ne ještě běhat po schůzkách.
Vážená a milá tazatelko, takhle seznamky opravdu nefungují a zejména ty, které jsou zadarmo. Snad možná že některé placené ale to se neobracej na seznamku, protože seznamky dle Tvého popisu by už nebyly seznamkami ale byly by to eskortní služby s dispečinkem. Tam zadáváš požadované vlastnosti a parametry ženitby chtivého uchazeče a oni Ti ho pro Tebe budou hledat, pokud nemají takového vhodného v databázi. Napíšeš tam požadavek aby to nebyl podvodník aby byl s úmyslem trvalého vztahu na celý život, který si nechce zařádit. Takového by Ti běžná seznamka asi našla, možná i ta neplacená. Nabídka zúžena tím že nechceš někoho kdo pije - hodně. Tady bys musela specifikovat co znamená to Tvoje hodně. Pro některou může být hodně po šichtě jedno pivo, pro jinou dvě piva a některá tím hodně myslí každý den domů jak ten žoch. Takových bys našla dost a každá seznamka by Ti jich zprostředkovala že by jsi jejich nabídky odnesla v kufru. Ovšem další výběr opět zůžen i když zúžen jak pro koho. Někomu by nevadilo, že nemáš čas,on by pak měl více času na pivo a snad i rum. Čas máš až večer, kdy bys mohla někam vyrazit a to občas býváš hodně utahaná. Tak vyrazit můžeš za tím chlapem do hospody osvěžit se chladným pivem a poskytnout chlapovi doprovod domů kdyby byly potíže s cestou. Ovšem ouha, nejsi osoba, která vymetává bary, diskotéky, tak to zůstaneš asi sama. Unavenou ženskou která má na chlapa málo času nikdo nechce, snad kromě toho alkoholika nebo něco na ten způsob. A když jsi časově tak na tom špatně, občas hodně utahaná, budeš mít čas na děti a na rodinu, teda kromě toho chlapa? Čas že máš až večer. To Tvoje večer znamená v kolik hodin? Večer od osmi do devíti anebo od devíti do desíti? Holka, tak na tohle si objednej ten eskort, zadej tam své požadavky a oni Ti vyhoví. Asi to nebudou zrovna nějací ženitbychtiví, takoví tam nebývalí ale máš těch požadavků nějak mnoho a těžko můžeš mít od chlapa i kdyby nebyl ze seznamky splněno naprosto ale úplně všechno. Ať se daří a zdraví Tě Cyklopoutník. Jo, na kole jezdíš nebo nejezdíš? Asi sotva. Od devíti do desíti se na kole jezdí blbě. Už je tma, za měsíc už taky zima. Tak mezi cyklisty též sotva někdo, připravuj se na slastný život staré panny. No tak ahoj a zase někdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.