Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žarlim na kamarádky od mého kamaráda

Od: justdee odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
mam velký problem mam kamaráda, kterého mam moc ráda, sme jenom kamarádi on mě má rád taky.
Ale když mi začne psát o svých kamarádkach a nebo bývalé přítelkyni tak se hrozně rozzlobim a cítím v sobě takový ten pocit jako bych je chtěla zabít. Bojim se že jednou na to dojde a to ja nechci nejsem žádný psychopat jenom hodná holka co ma tenhle problem neporadili byste mi? Hrozně mě to trápí.Nevíte proč se mi to děje?
Děkuju Vám

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Možná máte příliš nízké sebevědomí. Zkuste se na to dívat s nadhledem. On se Vám svěřuje a pokud Vás to deptá, požádejte ho, ať to nedělá. Že Vás to nezajímá, že je to jeho věc.

liska5

Souhlasím, že nízké sebevědomí v tom hraje podstatnou roli.

liska5
hodnocení

1x

Pak to asi nebude kamarád. Není to spíš Vaše tajná láska?

Ono se říká: Přátelé mých přátel jsou mými přáteli.

tamoudra
hodnocení

0x
Miluješ ho. Je teorie že dva lidé opačného pohlaví nemůžou být přátelé, protože dřív nebo později se do sebe zamilují. Nejspíš se ti to stalo
janm*
Mohou být přáteli, třeba po tom co se už nemilují, není to tak hluboké nicméně zase stabilnější a zpravidla i mnohem trvalejší, u přátelství totiž nejsou tak vysoké vzájemné nároky a očekávání, o to méně zklamání a také rozcházení, není totiž většinou proč se rozcházet, nejde tam totiž o nic "velkého".

hodnocení

0x

Ale to je přece zvykem, že kamarádi se vzájemně svěřují. A Vy jste kamarádi, nic intimního mezi vámi nebylo, tak byste logicky vzato, tyto pocity mít neměla. Já bych řekla, že vím co se děje. ;) Vy ho vnitřně jenom jako kamaráda nevnímáte. Podvědomě, nebo vědomě (ale zatím si to nechcete přiznat), ho vnímáte jako někoho, s kým byste mohla mít silnější vztah a proto Vás všechny ty jeho řeči o jiných ženách iritují. To, že máte chutě na "zabíjení", bych brala s rezervou. Vy normálně žárlíte a to jste napsala správně. Možná že by stálo za to, abyste vysondovala, jaké city k Vám chová on. Jestli je to jenom kamarádství, nebo něco víc. Také to může být taková ta ženská rivalita, která je jaksi ženám vrozená a ta se projevuje přesně tak, jak to sama popisujete. I když s tím klukem nechodíte, tak nesnesete, že on mluví o jiných, protože byste chtěla být středem jeho zájmu Vy. Není to nic nebezpečného, je to normální.

janm*
Mám zkušenost,že většina žen nemá rada,když se v jejich přítomnosti zvláště obdivně,mluví o jiných ženách, i když k vám nemohou a i nemají vážnější vztah, např.družky mých známých,aneb chceš-li naštvat ženu,mluv v její přítomnosti obdivně o jiných ženách.Funguje to spolehlivě téměř vždy .

Ne téměř, ale vždy :-D. Jde o tu rivalitu. Některé to umí dobře skrývat, některé ne.

janm*

Přesně tak suzymon *smich* Je to tak, přišel jsem na to náhodou, nikdy nebylo mým cílem někoho "prudit", mluvil jsem např. docela bezelstně o nějaké známé před nějakou jinou mojí známou a pak mně překvapily ty reakce..., strnulý výraz, koulení očima a pak taky někdy zpětně jsem si často mohl vyslechnout všechna ta negativa jimiž má známá tu druhou známou přede mnou ověnčila *smich* Nebo jen tvrdé odseknutí typu : "Nevím co na ní vidíte". *smich* Jsou-li přítomny dvě nebo více žen např. známých při nějakém posezení nebo sešlosti, pak si musí člověk opravdu dávat pozor na pusu, může se pak docela dobře divit co vyvolala docela bezelstně vyslovená slova.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]