Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulomil se malý kousek zubu

Od: nickname2 odpovědí: 7 změna:

dobrý den,

ulomil se kousek zubu, pravděpodobně jsem ho snědl.

projde tělem, nebo se rozloží v žaludku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kecaljaryn
hodnocení

2x

Projde tělem a ochotně z něj vyjde ven, ale přesto hned k zubaři...ne kvůli tomu ulomenému kousku, nýbrž tomu, co zbylo ze zubu.

liska5
hodnocení

1x

Můj ani ne dvouletý vnouček spolkl zub plastové vidličky a za dva dny tím malým bříškem prokličkoval, abychom ho našli v nočníku. Nacpala jsem do něj snad kilo mandarinek, aby se ostří obalilo.

Vedle toho Váš dotaz zní jako vtip. Váš kousek zubu projde tělem ve stolici. Takovou kyselinu žaludek nemá, aby ho rozpustila.

mot
nebylo treba tak panikarit, streva jen tak neco nepropichne
liska5

Šlo o maličké dítě a ostrý plast na obou stranách. Taky byste nebyl klidný, když za děcko ručíte. Konzultovala jsem to s gastroenterologem a ten mi řekl, která místa trávicího traktu jsou kritická a poradil mi ty mandarinky. Navíc plast na RTG není vidět.

mot
dite snedlo spicku z kruzitka a dle doktoru v pohode, strevo pred spickou uhne

hodnocení

1x

Raději dojděte za zubařem, at se vám zub nerozpadá dál. ;) a nebojte, vyjde z vás snadno.

hodnocení

0x

Stařenka mi říkávali: Co přes krk přeleze, to přes řiť jak když vystřelí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]