Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otrava v autě? Proč?

Od: fandaf odpovědí: 3 změna:
Predem bych rád oznámil, že je to čistě akademický záměr. Rozhodně nemám v plánu zprovodit sebe ze světa. Zrovna jsem zasadil chilli papričky. Tak nemůžu:D.. k věci. Četl jsem článek v jednom starém magazínu. Tento způsob prý lidé, protože vlastně jen usnou A už se neprobudí, mně osobně to teda připadá jako šílená představa, sedět v autě plném kouře. Co myslíte je to dlouhý a ukrutný nebo je to jen opravdu poslední šlofik?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Jedná se o docela normální otravu kysličníkem uhelnatým.

Stačí zavřít se do garáže, utěsnit vrata a větráky a nastartovat motor. Není nutné pouštět spaliny do kabiny. Princip funguje tak, že auto (na rozdíl od vás) otravu kysličníkem uhelnatým přežije. Vy budete dávno v pánu a motor stále ještě poběží.

Prý ale není snadné se tímto způsobem sebevraždit, protože takováhle sebevražda trvá celé hodiny. Mezitím desetkrát zpanikaříte a nakonec vyběhnete ven.

hodnocení

0x
Ale hlavně je nutný přįvod spalin od výfuku do auta. Tím nechci nabádat k nějaké hlouposti, spíše upozornit na toto nebezpečí.

liska5
hodnocení

0x

Jakmile upadne do bezvědomí, tak už mu je to putna. Nejdůležitější tedy bude pořádně zavést výfuk do vozu a poctivě inhalovat ty zplodiny, jejichž molekuly se navážou v plicích na hemoglobin snáze, než molekuly kyslíku. Tkáně vč. mozkové nedostanou kyslík a dochází k tzv .vnitřnímu zadušení. NEZKOUŠET!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]