Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jmenuji se Linda a je mi 16 let . Mám pár otázek .
13.7 jednu na koncert Marcuse a Martinuse ve Slavkově u Brna . Lístky jsem si už sehnala a jsem plně připravena. Hrozně moc se na ně těším, ale dělá mi starost pár věcí . Chtěla bych se s nima vyfotit a dostat autogram, ale nevím, jak to u nich funguje . Bude tam asi 10 000 - 15 000 lidí a silně pochybuji, že by se se všema chtěli fotit . Zajímá mně, kde se s nima můžu vyfotit . Absolutně netuším, kam mám jít.
Vím, že mi asi neporadíte, ale zkusím štěstí . Přeji hezký den
Tuhle skupinu neznám, ale ze zkušeností jinde vím, že každá to řeší jinak. Někde je organizované Meet&Greet před koncertem, ale to spíš jen pro autogram. Někdo nic a někdo se občas "na tajňačku" objeví po koncertu mezi zbývajícími návštěvníky, kteří vydrželi čekat... taky jsem vydržela a dočkala se
Ahoj, znám koncerty a festivaly v Rakousku.
Tam je stánek, kde se prodávají desky a trička pro fanoušky. Někdy tam bývá krátké setkání skupiny s fanoušky a rozdávání autogramů. Nevím jak dlouho to trvá ale odhadnu tak maximálně 30minut. Oni to absolvují po koncertě a to už jsou trochu unaveni.
Šanci vyfotit se s nimi vidím pouze tak, že se dostaneš do první řady a pokud budou chodit z pódia k divákům, tak to bude šance udělat fotku. Ale připrav se na to, že v prvních řadách bude velká tlačenice. Proto je lepší, když tam jdeš s partou kamarádů, kteří tě dokáží trošku ochránit. Ve větší skupině se lépe brání tlačenici.
Zkus se před koncertem zeptat pořdatelů, jestli bude nějaké setkání se skupinou a kde se bude odehrávat.
Užij si koncert a pokud nebudeš mít autogram nebo fotku, tak se zas tolik nestane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.