Nejste přihlášen/a.
Zdravím,když zapnu notebook,tak mám stránku vraženou na pravo dole,nevíte někdo,jak ji narovnat na celou obrazovku?
Dobrý den, myslíte stránku, kterou vidíte v prohlížeči nebo Plochu, kde jsou ikony? Jaký máte NTB a jaký OS? Jak to vypadalo před posledním vypnutím NTB, resp. byl normálně OS ukončen? Zdravím!
viktor - najeďte si kurzorem (myší) na horní "lištu" (kde je napsáno Google Chrome), zmáčkněte levé "myšítko" (držte ho) a vytáhněte si okno prohlížeče zpět na Plochu.
viktor - vytáhněte to okno myší. Už jste to zkoušel, jak jsem Vám psal v doplnění? Já to nevidím, tak více neporadím, ale můžete zde vložit obrázek, jak to vypadá pro ostatní rádce.
Mám ASUS a mám nainstalovány 3 prohlížeče od M.EDGE,EXPLORER a GOOGL vše ale u SEZNAMU,edge a explorer se mi zobrazí na celé ploše jen googl který používám nejvíc, asi 2 den se mi zobrazí v pravém spodním rohu,tak,že je celou půlkou zastrčený,lépe to vyjádřit neumím,protože nejsem žádný přeborník.
Ta celá pravá strana je právě dopůlky zastrčená,tam je to gogle chrome?tady na té levé to nikde nevidím
Jak je psáno výše, najeďte kurzorem na horní lištu toho okna, stiskněte levé tlačítko myši, tím okno uchopíte a přetáhněte na prostředek. Pak už stačí jen kliknout na čtvereček vpravo nahoře a okno se vám srovná.
viktor - dle Vašeho posledního radostného či oslavného příspěvku soudím, že se Vám po delší době podařilo pochopit psaný text a jednoduchý problém dle dobrých rad i vyřešit. Gratuluji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.