Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex ve 13

Od: filip99 odpovědí: 21 změna:

AHOJ *hi*, chci se zeptat ke mi 13 let a jí taky 13 let máme se rádi už 3 roky a oba by jsme chtěly sex. Ano vím není to možné ale existuje jiný sex jenom ve kterém by jsme se jenom hladili nebo leželi v postely oblečení a nak by jsme to dělali? Kdyby jsme ten sex měli i tak je to v pohodé?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

8x
Trestné to není, ale spíš bych se na tvém místě věnoval místo sexu učení češtiny...

Ne že bych vám to nepřál, já takové štěstí neměl.

Ale když my ani nevíme jestli jste kluk a holka, dvě holky nebo dva kluci !?

liska5

Je to ten Filip a je taky 13...

mytrix*
Trestné to samozřejmě je. Jediný rozdíl je v tom, že pokud policie zjistí, že pachatelům je méně jak 15, tak celou věc odloží. Následně to pak ale mohou předat odspodu a to nemusí být zrovna příjemné pro jejich rodiče.
looney*
Souhlasím.Sex počká.Ten vám neuteče.O škole a ročníku se to říct nedá.Ve 13 letech,..není to trochu brzo?
jenda2*
Je jim 13, tedy to trestné není. V tomto veku to neni o zabave ale o machrovani pred spoluzaky. Dnesni skolaci sice neudelaji klik nebo neubehnou 100 metru ale hulit a soulozit by chteli hned po prvni erekci. Katastrofa. Co bude za par let?

liska5
hodnocení

5x

Mně je Vás upřímně líto. V tomhle věku máte lítat za balonem, učit se, abyste si vybrali tu správnou střední školu... Takhle si nezralí vyberete všechno, na co se máte těšit později.

liska5

Vylezte z postele a začněte češtinou. 14 chyb máte v dotazu.*alene*

hodnocení

3x

Co Vás k tomu vede?

Jj, zakázané ovoce nejlépe chutná.
ALE, věř, že Vám to chutnat nebude !

Vezměte si raději knihu a učte se český jazyk !

hodnocení

1x

Ahoj. Je vám 13 let, tudíž nemáte věk na to, abychom zde radili v sexuálních praktikách dětem. Zkuste tuto otázku položit svým rodičům. Oni už vám vysvětlí co smíte a nesmíte a náležitě vás třeba i poučí v tomto směru. Pokud se vám "zapalují" lýtka již v tomto věku, tak to s vámi rodiče tu pubertu budou mít tedy hodně náročnou. Že jim přeji pevné nervy! :) A vy s ničím takovým nespěchejte, fakt vám nic neuteče. Ale já vím, že tohle určitě slyšet a číst nechceš...

mili3478*
hodnocení

1x
Nehledej zpusob jak by to slo,jeji otec ti pripomene ze to nejde.

vilik*
hodnocení

0x
Samozřejmě existuje jiný sex.
Jedním z nich je písnička Franka Zapy, dalším kniha od Madonny, je to i latinský výraz pro šest, alespoň podle wikipedie.
Nevidím důvod, proč byste nemohli například při učení latiny ležet oblečení v posteli. Takový sex by byl zcela jistě v pohodě.

jj a keď sa mu pošťastí zamestnať ako skladník ve šroubárně, může číst Vergilia v originále...

To by nešlo. Nenašel by v regále "šroubi".

mcnuggets
hodnocení

0x

Pokud jste do toho stejně zapálení, do objevování sexuality, proč ne. Jsou země, kde i tento věk dostačuje na "plnohodnotné sexování". U rodičů podporu samozřejmě nenaleznete. Dnes je v módě mama-hotel a ochraňování dětí až někdy do 35ti a možná až do smrti. Když se nad tím zamyslím, vůbec si nejsem jistý tím, která varianta je s ohledem na vymírající Evropu horší varianta. Jinak přeji krásné prázdniny, ať už s učebnicí v ruce, kamarádkou v posteli a možná nejlépe obojí. A kdyby náhodou, nezapomínejte oba na to, že kondom je váš kamarád.

hanes*
hodnocení

0x
Začal bych nejdříve češtinou. Zejména psaní i/y. Ostatně rozeznat tvrdé od měkkého se bude hodit i u toho sexu, byť v trochu jiném smyslu.

edt1
hodnocení

0x

Mít sex dítě s dítětem, /i když jiný sex/, je hnus. Ale třeba to jsou muslimové, ti mají i desetileté nevěsty.

liska5
hodnocení

0x

Jste oba nezletilí, tak jedině s písemným souhlasem nebo za přímé účasti rodičů.

kami*
hodnocení

0x
Já jsem před prvním klasickým sexem dost váhala, jestli bych dokázala mimi uživit a postarat se, kdyby se při sexu omylem něco nepovedlo. Už jsem chodila do práce. Kondom se může roztrhnout, antikoncepce po vynechání jedné tabletky ztrácí svůj účinek. Pohlazení bezva kamarádky mi průšvihové nepřijde, pokud ale nepřejde do klasického sexu. Jen aby jste to pak zvládli uhlídat a nepokusili se jeden druhého třeba provokovat víc. Kolik lidí asi věří, že se zvládnete včas zastavit? Jsi moc vzrušená? Super, tak já jdu domů, ahoj.
jenda2*
Ze vam unikl vek? Jinak by jste toto nenapsala.

kami*
hodnocení

0x
Vysvětlím: Ve 12 LETECH za komunismu- přírodopis. Velký penis a pochva na plátně. Učitel říkal o vaječníkách, co je mens, sex a antikoncepce. Přírodopis mne tak udivil, že fakt vůbec nepamatuji, co jsme tehdy probírali v Češtině. Jde o učivo pro všechny v naší zemi. Poradna časopisu Bravo a její rady tehdy na výuku navazovaly. V knihách píší, že sexuálními bytostmi jsme od narození a vzrušení a láska jsou normální (viz Vánoce pro dítě).
Věřím, že smíte dělat ten dětský sex, co děti v 5 letech (mít tu sexualitu): Některé děti rády objímají, holka dá klukovi pusu. Pohladit po vlasech i česat, namazat holce záda opalovacím krémem na pláži i zpomaleně je úžasný relax= tedy pohlazení po zádech. Masáž ramen trvající chvilku je příjemná. O masérovi, co za seriózní masáž dítěte přes oblečení půjde k soudu, jsem neslyšela. Omlouvám se za nepřesnost mé minulé odpovědi. Kritici ať uvedou příslušný zákon, ať rozumíme, který zákon se porušil a jakým chováním přesně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sex ve 13

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]