Nejste přihlášen/a.
Odpovídám,
stalo se mi to úplně stejně, dívala jsem se na stránky a abych mohla mít více informací, vyplnila jsem data, ale nic nepotvrdila a žádné obchodní podmínky neodsouhlasila, ani to nic takového nenabízelo. A ejhle, přišla mi potvrzená objednávka do mailu. Obrátím se na ČOI, je to velmi neetické jednání. Pozor na conactcz@promotionscenters.com, Vaše žena je v tom naproto nevinně..
Pokud jste něco vypátrali, prosím o zprávu.Díky.
Natolik, abych hledala na uvedených stránkách mě to nezajímá - ale nepřekvapilo by mě, kdyby někde bylo "drobným písmem" uvedeno, že zadáním požadovaných údajů zákazník současně objednává zboží.
Jasně, moje chyba, ale nic jsem nikde nepotvrdila, jde o podvod...vím, jak funguje férový obchod...proto si dejte pozor!
Nedívala, protože jsem vůbec neplánovala objednávku, chtěla jsem jen informace, v tom je ten háček, a už jsem chytřejší, jde o podvod...jsou nedostupní, na uvedený mail neodpovídají, přestože máte právo hned bez udání důvodu odstoupit od smlouvy podle zákona, a ještě kryž nemají uvedenéo obchodní podmínk, pak když nepřevezmu objednávku, můžu mít sankce. Prostě já i ta paní jsme naletěly a nechtěly si objednávat, jen nás zajímaly informace. Mají to fikaně vymyšleno, abyste dostala více informací, podmínkou bylo vyplnit ty údaje, jsem blbá, ale již poučená. Mám to na dobírku, pokud to přijde, nejdříve si ověřím adresu a případně pošlu zpět s téím, že jsem tuto vynucenou objednávku nechtěla. Je bohužel spousta takových neférových praktik, ale pokud se někdo takto prezentuje, pak nemůže být produkt ok.
Končím debatu...díky a buďte všichni opatrní...
Dobrý den, zajímá mne, co jste s vynucenou objednávkou udělali, převzali jste jí? Já jsem stejně postižená, Vaše žena za to opravdu nemůže, jsou to vychytralé praktiky, mne zajímá, zda jste převzali objednávku. Já se také jen dívala a abych měla víc informací, zadala doručovací údaje, velká chyba, ale nic jsem nepotvrzovala, hned na jejich mailovou adresu napsala, aby vše zrušili, což je možnoé podle zákona zrušit bez důvodu. Ale oni nekomunikují, je to a fakt neférový způspob. Žádná zpětná vazba.
Zdravím a prosím o Vaši zprávu, jak to dopadlo. Díky
Nu, písemně odmítněte objednávku s tím, že jste nic neobjednávala, zásilku nepřebírejte a at si vás klidně zažalují...tyto společnosti spoléhají na to, že se soudu každý bojí a raději ustoupí.
Pozor, budou vánoce, to se začínají podobné společnosti rojit, včetně těch, co nabízejí slevy jak prase a když pošlete peníze (v objednávce se objeví, že výjimečně nejde platit jinak než předem, protože doobjednávají zboží z ciziny), tak už neuvidíte ani prachy, ani zboží. Používají k tomu údaje skutečných malých eseroček, které prostě ukradnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.