Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášky na hubnutí od promotioncenter

Od: joee odpovědí: 16 změna:
Dobrý den.Manzelka si objednala prášky na hubnutí u firmy contact.cz@promotioncenter.cz při zkontrolovani adresy v e-mailu se jí to hned objednalo.Az pak mi to ukázala,Hned jsem věděl, že je to nějaké šméčko,už podle názvu e-mailu.Vyhuboval jsem ji.prasky už nechce.Co s tím.Nepřevzat to? Hrozí nějaký problém?je to na dobírku.Na zrušení objednávky e-mailem nereagují.dik

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
"při zkontrolovani adresy v e-mailu se jí to hned objednalo"
To si předpokládám sama vymyslela, aby nevypadala tak blbě, že naletěla :)
Najít kontaktní informace a nejlépe doporučeným dopisem vypovědět. Ale my nevíme, k čemu se upsala. Pokud to byl jen běžný jednorázový nákup, tak si přečíst, jaké mají sankce za nepřevzetí zásilky. Musí mít někde obchodní podmínky.

vernon
hodnocení

1x
Neexistuje nic takového, jako prášky na hubnutí. Prostě proto, že existovat nemohou...
joee
hodnocení

Já to vím a teď mi prosím odpověď na otázku, dík

Když je to na dobírku, tak to neberte.

liska5

Bývají v tom byliny, co snižují chuť k jídlu a možná něco, co urychluje spalování a upravuje hladinu cukru.

neferove
hodnocení

0x

Odpovídám,

stalo se mi to úplně stejně, dívala jsem se na stránky a abych mohla mít více informací, vyplnila jsem data, ale nic nepotvrdila a žádné obchodní podmínky neodsouhlasila, ani to nic takového nenabízelo. A ejhle, přišla mi potvrzená objednávka do mailu. Obrátím se na ČOI, je to velmi neetické jednání. Pozor na conactcz@promotionscenters.com, Vaše žena je v tom naproto nevinně..

Pokud jste něco vypátrali, prosím o zprávu.Díky.

No, člověk musí něco otevřít a zadat osobní údaje, takže tak úplně SAMO se to neudělalo. Netvrdím, že to není prasárna, co dělají, ale pokud by na takovou blbost člověk nenaletěl a nezadal tam údaje, tak se to rozhodně samo neobjedná.

Natolik, abych hledala na uvedených stránkách mě to nezajímá - ale nepřekvapilo by mě, kdyby někde bylo "drobným písmem" uvedeno, že zadáním požadovaných údajů zákazník současně objednává zboží.

neferove

Jasně, moje chyba, ale nic jsem nikde nepotvrdila, jde o podvod...vím, jak funguje férový obchod...proto si dejte pozor!

Hm - a ty obchodní podmínky jste viděla - hledala - četla?

neferove

Nedívala, protože jsem vůbec neplánovala objednávku, chtěla jsem jen informace, v tom je ten háček, a už jsem chytřejší, jde o podvod...jsou nedostupní, na uvedený mail neodpovídají, přestože máte právo hned bez udání důvodu odstoupit od smlouvy podle zákona, a ještě kryž nemají uvedenéo obchodní podmínk, pak když nepřevezmu objednávku, můžu mít sankce. Prostě já i ta paní jsme naletěly a nechtěly si objednávat, jen nás zajímaly informace. Mají to fikaně vymyšleno, abyste dostala více informací, podmínkou bylo vyplnit ty údaje, jsem blbá, ale již poučená. Mám to na dobírku, pokud to přijde, nejdříve si ověřím adresu a případně pošlu zpět s téím, že jsem tuto vynucenou objednávku nechtěla. Je bohužel spousta takových neférových praktik, ale pokud se někdo takto prezentuje, pak nemůže být produkt ok.

Končím debatu...díky a buďte všichni opatrní...

neferove
hodnocení

0x

Dobrý den, zajímá mne, co jste s vynucenou objednávkou udělali, převzali jste jí? Já jsem stejně postižená, Vaše žena za to opravdu nemůže, jsou to vychytralé praktiky, mne zajímá, zda jste převzali objednávku. Já se také jen dívala a abych měla víc informací, zadala doručovací údaje, velká chyba, ale nic jsem nepotvrzovala, hned na jejich mailovou adresu napsala, aby vše zrušili, což je možnoé podle zákona zrušit bez důvodu. Ale oni nekomunikují, je to a fakt neférový způspob. Žádná zpětná vazba.

Zdravím a prosím o Vaši zprávu, jak to dopadlo. Díky

alenasloukova
hodnocení

0x
Ahoj. Já jsem udělala stejnou chybu. Tentokrát zázračné brýle, které uzdraví každou oční vadu. Jsem rozhodnutá zásilku nepřevzít. 6x jsem psala, aby to zrušili. Opravdu nekomunikují. Kdybych to zaplatila, nemám šanci to vrátit.
siola

...při používání aplikace Google je možné, že je zapnuta služba automaticky vyplnit formulář údaji dříve vyplněnými a ten se nějakým způsobem odešle? mně se to stalo

tabletka*
hodnocení

0x

Nu, písemně odmítněte objednávku s tím, že jste nic neobjednávala, zásilku nepřebírejte a at si vás klidně zažalují...tyto společnosti spoléhají na to, že se soudu každý bojí a raději ustoupí.

Pozor, budou vánoce, to se začínají podobné společnosti rojit, včetně těch, co nabízejí slevy jak prase a když pošlete peníze (v objednávce se objeví, že výjimečně nejde platit jinak než předem, protože doobjednávají zboží z ciziny), tak už neuvidíte ani prachy, ani zboží. Používají k tomu údaje skutečných malých eseroček, které prostě ukradnou.

hodnocení

0x

Toto mi skuste vysvetlit : "při zkontrolovani adresy v e-mailu se jí to hned objednalo"

Samo to tam zadalo vasu postovu adresu domov?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]